News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kroos, ολική θωράκιση

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

O Γερμανός θα’ναι ο επόμενος madridista στο ν’ανανεώσει για δύο ή τρεις επιπλέον σεζόν



Ο Toni Kroos θα’ναι ο επόμενος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που θα περάσει απ’το προεδρικό γραφείο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι ηγέτες της madridista οντότητας θέλουν να διασφαλίσουν την παραμονή του Γερμανού στο λευκό club κι έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται για κλείσουν την ανανέωση ενός απ’τους πιο περιζήτητους παίκτες κατά τη διάρκεια της περασμένης καλοκαιρινής αγοράς.

Η ιδέα που διαχειρίζονται στη Μαδρίτη είναι ν’αρχίσουν τις συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα απ’τη στιγμή που έχει γίνει ήδη γνωστή απ’το στόμα του Γερμανού παίκτη, η προδιάθεσή του να συνεχίσει στη madridista οντότητα. Το συμβόλαιο του πρώην της Μπάγερν λήγει στις 30 Ιουνίου, το 2020, αλλά θέλουν να αναγνωρίσουν την απόδοση και τη στάση του με τη λευκή επιταγή που έβαλαν πάνω στο τραπέζι ο Pep Guardiola και η Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτό γιατί ο Γερμανός, ο οποίος αρχίζει την τρίτη σεζόν του στα λευκά, μετέφερε το ενδιαφέρον και λίγες μέρες αργότερα επανέλαβε την επιθυμία του να συνεχίσει στα λευκά, θεωρώντας τελειωμένη την πιθανή αποχώρησή του.

Ο Kroos αισθάνεται άνετα και ταυτισμένος τόσο με τον τρόπο που παίζει ο Ζιντάν όσο και με τον σύλλογο. Η ενσωμάτωσή του είναι μεγαλύτερη κάθε μέρα και τώρα λέει ότι παίζει στην θέση που του αρέσει περισσότερο, πατώντας την αντίπαλη περιοχή και, όπως αποδείχθηκε στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, με ικανότητα να αποδεικνύει αυτό το μίγμα δύναμης και τοποθέτησης στο σουτ του προς το τέρμα, που έχει.

Στην τέταρτη βαθμίδα μισθοδοσίας

Μετά από μια μικρή παρένθεση που έκαναν τα λευκά στελέχη συμπίπτοντας με το τέλος της αγοράς και το διάλειμμα του πρωταθλήματος, η εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα χρησιμεύσει για να κλείσει το υπόλοιπο των ανανεώσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, καθώς επίσης και να γίνουν τα πρώτα βήματα με εκείνη του Kroos.

Οι madridistas ηγέτες προτίθενται να διασφαλίσουν την πορεία του 26χρονου Γερμανού μέσου μέχρι το 2022 ή το 2023, δηλαδή, μια επέκταση του δεσμού για δύο ή τρεις σεζόν, τοποθετώντας τον στην τέταρτη βαθμίδα μισθοδοσίας μετά τους Ρονάλντο, Μπέιλ και Ramos και στο ύψος ενός Modric ο οποίος θα υπογράψει σύντομα το νέο συμβόλαιο.

Η διαπραγμάτευση με τον Γερμανό εμπίπτει πλήρως στο πλαίσιο της πολιτικής που ξεκίνησε να διασφαλίζει και να αναγνωρίζει το έργο του τρέχοντος ρόστερ. Παίκτες όπως οι Lucas, Asensio ή Modric έχουν ήδη βελτιωθεί ή είναι ένα βήμα απ’την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τη madridista οντότητα κινήσεις, ξένες με το ενδεχόμενο κλείσιμο της αγοράς εκ μέρους της FIFA, και στην πεποίθηση της διασφάλισης της πορείας παικτών δύσκολων να βελτιωθούν στην τρέχουσα αγορά. Οι περιπτώσεις των Ρονάλντο και Bale είναι διαφορετικές καθώς θεωρούνται βιτρίνες του club.

Στην περίπτωση του Kroos δεν θέλουν να αφήσουν να περάσει περισσότερος καιρός απ’τη στιγμή που γνωρίζουν την επιθυμία του. Είναι σχεδόν ένας κανόνας στην πλειοψηφία των Γερμανών παικτών να εξαντλούν στο μέγιστο το συμβόλαιό τους και στο Μπερναμπέου δεν θα’θελαν να μπορούσε να φτάσει να συμβεί αυτή η κατάσταση.

Αρνήθηκε επίσης τη Μπάγερν

Ο Kroos ήρθε στη Μαδρίτη, όταν βρίσκονταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όπως έκαναν στο παρελθόν οι Khedira και Özil.

Ο Guardiola δεν ήταν ο μόνος προπονητής που ενδιαφέρθηκε για τον χαφ. Ακόμα κι απ’τη Γερμανία φάνηκε ότι η Μπάγερν ήταν πρόθυμη να τον πάρει πίσω, αλλά ο Kroos δεν έδωσε καμία πιθανότητα σε οποιαδήποτε εικασία, απορρίπτοντας τα εκατομμύρια που ήρθαν απ’το Μόναχο. Θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ευτυχισμένος και δεν το κρύβει.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.