News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πρόκληση του James

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Του Víctor Mata

Να μεταφέρει στη Μαδρίτη την ηγεσία του με την Κολομβία

82 λεπτά έχει παίξει τη φετινή σεζόν σε τρεις επίσημους αγώνες



Ο James είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης για τη χώρα του, αισθάνεται σημαντικός και τραβά το κάρο ως αρχηγός της Κολομβίας. Αυτή την κατάσταση που ζει με τη χώρα του θέλει να τη μεταφέρει στη Μαδρίτη. Αυτή η  πεποίθηση του λευκού 10 είναι που τον έχει κάνει να παραμείνει στο ρόστερ του Ζιντάν αυτή τη σεζόν.

Ο James ήταν βασικός την περασμένη εβδομάδα στην αναμέτρηση στην οποία η Κολομβία κέρδισε με 2-0 τη Βενεζουέλα. Σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε μία ασίστ στο ματς προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αύριο τα ξημερώματα θα παίξει εναντίον της Βραζιλίας των Marcelo και Casemiro στο Manaos.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κολομβιανός είναι σε μια γλυκιά στιγμή με τη χώρα του, έχοντας αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση στο Νοτιοαμερικανικό όμιλο. Το ισοζύγιο του James με την Κολομβία πέρυσι ήταν πολύ θετικό. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες. Σ’αυτά τα 12 παιχνίδια σκόραρε πέντε γκολ κι έδωσε τρεις ασίστ. Κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την απόδοση του παίκτη στο madridista club.

Την περασμένη σεζόν, ο James συμμετείχε σε 32 παιχνίδια, σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας 10 ασίστ. Συνολικά 1.859 λεπτά που δεν άφησαν ικανοποιημένους ούτε τον Ζιντάν ούτε τον επιτελικό μέσο με τις υπηρεσίες του Κολομβιανού στο λευκό club. Μετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο έχει γίνει πολύ συζήτηση για την πιθανή αποχώρησή του, τελικά αποφάσισε να μείνει και να πείσει τον Zizou ότι μπορεί να’ναι σημαντικός.

Διεκδίκησε εναντίον της Θέλτα


Ο James έχει παίξει συνολικά 82 λεπτά στους τρεις επίσημους αγώνες που έπαιξε η Μαδρίτη. Έδωσε μια ασίστ ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ -στο τρίτο γκολ του Μπέιλ-, κι άφησε καλά συναισθήματα στον τελευταίο αγώνα εναντίον της Θέλτα, όπου η ομάδα του Ζιντάν κέρδισε μ’ένα γκολ απ’τον Kroos μετά από ένα κλέψιμο του Κολομβιανού. Μετά το διάλειμμα των εθνικών, ο James θέλει να δείξει το καλύτερο πρόσωπό του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.