News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ανατροπή ήρθε απ’τον πάγκο

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο Ζιντάν έριξε τους Morata, James και Lucas και η Μαδρίτη άλλαξε



Ο Ζιντάν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ότι δεν φτάνει μια βασική 11άδα για να κερδίζει. Προσκολλήθηκε και πάλι στα rotations και παραδέχθηκε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή του ήταν να μπορεί να ικανοποιεί τους πάντες, επειδή γνώριζε ότι κάθε αγωνιστική θα πρέπει να αφήνει στον πάγκο παίκτες που δεν έχουν έρθει στη Μαδρίτη για να είναι αναπληρωματικοί.

Και χθες δεν επρόκειτο να’ναι λιγότερο. Μπροστά σ’αυτό το δυσμενές σενάριο βρέθηκαν χθες James και Morata, και οι δύο τους στον πάγκο για τον πρώτο αγώνα του Champions League, όσο κι αν ο Κολομβιανός κόστισε 80.000.000 € κι ο canterano ήρθε απ’την Γιουβέντους ως το μεγάλο στοίχημα αυτής της σεζόν. Οι δύο τους έπρεπε να μπουν στο δεύτερο ημίχρονο και να αλλάξουν το σκορ του αγώνα.

Η κίνηση βγήκε ολοκληρωτικά στον Zizou. Χάλασε το BBC με την αποχώρηση του Bale για να βάλει τον Lucas Vázquez, -ο Ουαλός είχε δεχθεί ένα σκληρό χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο- και του Μπενζεμά, ο οποίος χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φθάσει στο επίπεδο του, για να βάλει τον Morata. Άφησε τον Cristiano, ο οποίος ισοφάρισε με το φάουλ, κι έβαλε τον James ως τρίτη αλλαγή στην θέση του Kroos στο 76. Κι απ’τον Κολομβιανό ήρθε η όμορφη σέντρα στο θαυματουργό 94ο λεπτό. Και την πήρε ο Morata, ο οποίος την τέλειωσε το κεφάλι μ’έναν πύραυλο που πήρε μέσα το χέρι του Rui Patricio.

Ο Ζιντάν έχει κουραστεί να λέει ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ο Γάλλος έβαλε την καλή 11άδα, με τον Varane έναντι του Pepe, άφησε στις κερκίδες τους Isco κι Asensio, και κράτησε αυτή τη φορά στην θαλάμη τους James και Morata. Προς το παρόν, η κλίμακα είναι σαφής, αλλά λεπτά όπως αυτά που έδειξαν οι δύο παίκτες είναι αυτά που μπορούν να ωθήσουν τον προπονητή ν’αλλάξει το μυαλό του.

Επειδή πέρα απ΄την ενέργεια του δεύτερου γκολ, η πραγματικότητα είναι ότι η Μαδρίτη ήταν άλλη με την είσοδο του Κολομβιανού και του Ισπανού. Κι αυτό χωρίς να ξεχνάμε τον Lucas Vázquez, ο οποίος στο διάστημα που βρέθηκε στο γήπεδο ξεχείλισε περισσότερο απ’τον καθένα απ’τα δεξιά. Ήταν και πάλι ένα σοκ, και επιβεβαίωσε ότι σ’αυτή τη Μαδρίτη κανείς δεν θέλει να’ναι κομπάρσος. Προς το παρόν, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Zidane τους έχει όλους συνδεδεμένους.


Τον Zizou δεν το παραξένεψαν τα καλά λεπτά του James. Τώρα, τον πείθει στις προπονήσεις.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.