News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, μηδενικό ρίσκο

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Δείχνει να απουσιάζει εναντίον της Εσπανιόλ



Ο Gareth Bale πήρε την επευφημία του Μπερναμπέου όταν αντικαταστάθηκε κι ένα σκληρό χτύπημα στο ισχίο ως ανάμνηση του παιχνιδιού εναντίον της Σπόρτινγκ. Η συνέπειά του δεν είναι άλλη από μια μεγάλη μελανιά που απλώνεται στην πληγείσα περιοχή και τις λογικές προφυλάξεις που δείχνουν ότι ο Ουαλός θα πρέπει να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εσπανιόλ μέσω της τηλεόρασης. Μηδενικό ρίσκο.

Στις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις για να πιστοποιηθεί ότι το σοκ δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα χτύπημα χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Οι ενοχλήσεις τον εμπόδισαν να επανέλθει από όλη την χθεσινή προσπάθεια και το πιο συνετό είναι ο πρώην της Τότεναμ να μην παίξει στο Cornella. Μάλιστα η δουλειά της αποκατάστασής του είναι προσανατολισμένη προς το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης εναντίον της Βιγιαρεάλ.

Η απουσία του Ουαλού ανησυχεί διότι πιστεύουν ότι τώρα είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του madridista ρόστερ κι ότι το συν που προσφέρει στο λευκό παιχνίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι στο ύψος άλλων παικτών λόγω της φόρμας τους.

James ή Lucas Vázquez

Αντί του Ουαλού θα μπορούσε κάλλιστα να μπει ο James ή ο Lucas Vázquez. Κι αυτό γιατί η απόδοση και των δύο έπεισε πλήρως τον Ζιντάν. Ο Γάλλος πιστεύει ότι έδωσαν την ένταση που έλειψε απ’την αρχή. Ο Morata είναι σταθερός αντί του Μπενζεμά, ο οποίος θα επιστρέψει στον πάγκο. Ένας άλλος που θα επιστρέψει στην αποστολή είναι ο Asensio

Ο Kovacic, η είδηση

Η άλλη μεγάλη είδηση ​​στην 11άδα ενάντια στην Εσπανιόλ δείχνει να’ναι ο Kovacic. Ο Κροάτης θα ξεκουράσει έναν απ’τους μέσους, με τους Kroos και Modric με πολλά λεπτά στα πόδια τους, ως υποψήφιοι για να δουν την έναρξη του αγώνα απ’τον πάγκο.


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.