News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano και Benzema προπονούνται πλέον με την ομάδα

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πορτογάλος κι ο Γάλλος θα μπορούσαν να πάρουν λεπτά το Σάββατο εναντίον της Osasuna



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει την εβδομάδα με την πρώτη προπόνηση για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Οσασούνα το Σάββατο. Μια προπόνηση που χαρακτηρίστηκε απ’την απουσία των 14ων διεθνών -που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη απ’το διάλειμμα- κι απ’την ενσωμάτωση του Κριστιάνο και του Μπενζεμά στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος κι ο Γάλλος προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Ζιντάν, συν τους canteranos Sergio Díaz, Seoane, Valverde, Borja Sánchez, Tejero, Enzo και Νίκο. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι ο Ζιντάν θα μπορεί να υπολογίζει σ’όλο το BBC σ’αυτήν την τρίτη αγωνιστική της Liga, και τόσο ο Karim όσο κι ο Cristiano θα μπορούσαν να πάρουν λεπτά στο Μπερναμπέου.


Η προπόνησή είχε ως πρωταγωνίστρια τη μπάλα. Αρχικά, έκαναν τεχνικές ασκήσεις κοντρόλ. Αργότερα, πάσες, κατοχή και πίεση. Και για να ολοκληρωθεί η προπόνηση, οι λευκοί παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες για να παίξουν έναν αγώνα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.