News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανανέωση Express για δύο σεζόν στην cantera

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Οι νεαροί υπέγραψαν για δύο σεζόν πριν την ποινή της FIFA



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, γνωρίζοντας ότι η απειλή της τιμωρίας της FIFA θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Κανείς στο λευκό κλαμπ δεν εξεπλάγη με την απόφαση της Πέμπτης. Η απόδειξη αυτού είναι ότι οι παίκτες της λευκής cantera υπέγραψαν την ανανέωση της σύμβασής τους για δύο σεζόν, όταν ο κανόνας, άγραφος αλλά που εφαρμόζεται χρόνο με το χρόνο, κάνει λόγο για ετήσια παράταση του συμβολαίου μεταξύ των παιδιών και της madridista οντότητας. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, αλλά το σύνηθες κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων ετών είναι σε κάθε φινάλε της σεζόν παίκτες και club να υπογράφουν για μία σεζόν.

Εάν στην πρώτη ομάδα ενός συλλόγου του πρώτου επιπέδου οι εξελίξεις στις αφίξεις των παικτών δεν υπερβαίνουν συνήθως τους πέντε ή έξι το καλοκαίρι, η κίνηση στις ακαδημίες αυτών των οντοτήτων, πολλαπλασιάζεται.

Η Μπάρτσα είχε 76 αφίξεις

Τόσο που, η Barcelona έφερε 76 παίκτες κατά τη στιγμή που η FIFA της επέτρεψε και πάλι να δηλώσει παίκτες, εκ των οποίων μόνο οι Arda Turan και Aleix Vidal είχαν θέση στο ρόστερ του Luis Enrique. Το υπόλοιπο, ήρθε για να προμηθεύσει μια ακαδημία στην οποία υπάρχουν συνήθως 50 ή 60 προσθήκες σε κάθε τέλος της σεζόν. Το χειμώνα, το νούμερο των επιχειρήσεων είναι μικρότερο.

Για το λόγο αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε καμία λύση απ’την επέκταση της σύμβασης όλων εκείνων των παικτών των οποίων το συμβόλαιο έληγε στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τη φυσική αλυσίδα της madridista αλυσίδας. Μερικοί δεν θα’χουν περαιτέρω θέση, αλλά μπροστά στη βεβαιότητα της τιμωρίας, δεν είχαν καμία άλλη επιλογή απ’το να εξασφαλίσουν την παραμονή της πλειοψηφίας για μία ακόμα σεζόν, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2018.


Στην αγορά που έληξε στις 31 Αυγούστου στο Valdebebas έχουν φτάσει 55 παίκτες, με περίπου 60 παίκτες να’χουν φύγει, κάτι φυσιολογικό όπως χαρακτηρίζουν στον σύλλογο. Σε όλους εκείνους που ήταν και σ’εκείνους που έχουν έρθει αυτό το καλοκαίρι έγιναν συμβόλαια για δύο σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.