News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

«Η σεζόν θα’ναι δύσκολη κι όλοι οι παίκτες θα’ναι σημαντικοί»

"Οι οπαδοί θα’ρθουν στο γήπεδο και είναι πολύ καλό για μας να δούμε το γήπεδο γεμάτο", πρόσθεσε.



Μια μέρα πριν απ’την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Bernabeu, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε τα μέσα ενημέρωσης για ν’αναλύσει τον αγώνα κατά της Θέλτα: «Είναι συναρπαστικό, είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα. Τώρα έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το αυριανό παιχνίδι. Οι οπαδοί θα’ρθουν στο γήπεδο και είναι πολύ καλό για μας να δούμε το γήπεδο γεμάτο».

"Έχουμε έναν ακόμα περίπλοκο αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά η ιδέα μας είναι η ίδια όπως πάντα. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να βγούμε καλά, δυνατά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

James

«Ο James είναι ένας παίκτης της Μαδρίτης. Με τις απαντήσεις μου φαίνεται να θέλω να φύγει ο James, αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι εδώ κι έχει συμβόλαιο. Είναι αλήθεια ότι έχει παίξει λιγότερο και μπορεί να’ναι ένα πρόβλημα, αλλά αυτό που προσπαθώ είναι να’ναι σημαντικοί όλοι οι παίκτες κι ο James είναι ίσος με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει με τον James ούτε με οποιονδήποτε συγκεκριμένα. Μιλώ συλλογικά».

Madridistas στην εθνική

"Το σημαντικό είναι οι παίκτες και η δουλειά τους και το έχουν κερδίσει. Ο καθένας θέλει να παίξει με την εθνική του. Είναι σ’αυτό το μεγάλο club, το καλύτερο στον κόσμο, και είναι επίσης σημαντικό να’ναι στην εθνική τους".

Morata

«Ζητώ αυτό που κάνει. Εάν μπορέσει να σκοράρει ένα γκολ αύριο, τέλεια. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά του, είναι καλά σωματικά και σε μια καλή δυναμική. Παλεύει πάντα, τρέχει και δουλεύει όταν δεν έχει τη μπάλα. Να συνεχίσει σ’αυτή τη γραμμή κι αν βάλει ένα γκολ, τόσο το καλύτερο».

Ρόστερ

"Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέχρι τις 31. Δεν πρόκειται να’ρθει κανείς, σίγουρα, αλλά κάποιος μπορεί να φύγει. Το ρόστερ είναι αυτό και είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω. Υπάρχουν τραυματίες παίκτες και παίκτες που δεν έχουν ακόμη επιστρέψει. Είμαστε αρκετοί, η σεζόν θα’ναι δύσκολη και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες".

"Έχω 23 ή 24 παίκτες και θα παίξουν όλοι. Cristiano και Karim δεν παίζουν και άλλοι παίκτες παίζουν καλά. Όταν είναι όλοι θα παίρνω την απόφαση για το ποιος θα παίξει, αυτό δεν θ’αλλάξει. Θέλω να’μαι σαφής, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και δεν είναι καθόλου σπάνιο για όλους εδώ. Αν παίζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι επειδή είναι πολύ καλοί".

Οι δηλώσεις του Piqué

«Δεν πρόκειται να απαντήσω. Μπορεί να σκέφτεται ό, τι θέλει, έχουμε κερδίσει το Champions League κι όλοι μπορούν να’χουν άποψη. Παλέψαμε και κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο Champions League. Μερικές φορές μπορεί να’χεις ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά η πορεία όλης της διοργάνωσης ​​είναι πάντα περίπλοκη. Είπε επίσης ότι κέρδισαν το πρωτάθλημα και είναι η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία. Όταν κερδίζεις το πρωτάθλημα μπορείς να το πεις, είναι φυσιολογικό. Φέτος ξεκινάμε απ’το μηδέν, θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να αλλάξει αυτό».

Η απουσία του Casillas απ’την εθνική

"Έχω αρκετά προβλήματα με τα δικά μου. Γνωρίζω πολύ καλά τον Ίκερ, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Σέβομαι την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή".

Ο Marcelo επιστρέφει στη Βραζιλία

«Δεν είναι καλύτερα τώρα από ό, τι πριν. Ο Marcelo είναι ο Μαρσέλο, είναι μοναδικός και είναι πολύ καλός. Χάρηκα πολύ για την κλήση του κι επειδή είναι με τη χώρα του. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στην χώρα του και στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Οι ενοχλήσεις του Isco

"Ταλαιπωρείται στον αστράγαλό του. Την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε στον αστράγαλο του μ’ένα χτύπημα και δεν είναι ακόμη καλά. Εγκατέλειψε την προπόνηση κι αύριο δεν θα’ναι μαζί μας".

Varane


"Ο Varane δεν ήθελε να φύγει, αν κι έχει εξαιρετικές προσφορές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, διεθνής. Είναι σημαντικός για την ομάδα και για μένα. Το έχει δείξει στα δύο πρώτα παιχνίδια και η ποιότητά του παραμένει άθικτη. Έχω τέσσερις πολύ καλούς στόπερ και μπορώ να βάλω μόνο δύο".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.