News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η βάπτιση του Mago

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Του David G. Medina

Ο Asensio κάνει ντεμπούτο στη Liga στο Μπερναμπέου

Έκανε δύο μεγάλα παιχνίδια εναντίον της Σεβίλλης και της Ρεάλ Σοσιεδάδ



Το Santiago Bernabeu θα μπορέσει να απολαύσει σήμερα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, το ταλέντο της μεγάλης madridista ανάδυσης μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Μιλάμε, λογικά, για έναν Marco Asensio που έχει γκρεμίσει την πόρτα του βασικού απ’το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο mallorquín κορυφώνει έτσι έναν θεαματικό μήνα. Ήταν βασικός και σκόραρε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ο πρώτος του τίτλος σε επίπεδο συλλόγων, και το επανάλαβε στο Anoeta στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα με τη Μαδρίτη. Δύο παιχνίδια, δύο γκολ, και η αίσθηση ότι το Bernabeu μπορεί να’χει στον Marco ένα απ’τα νέα είδωλά του.

Όλα δείχνουν ότι ο Asensio ,επιπλέον, θα’ναι εκ νέου στην αφετηρία. Έχει προσπεράσει τον Isco, δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού, κι έναν James που θα πρέπει να περιμένει και πάλι την ευκαιρία του στον πάγκο.

Κι όλα αυτά με μόλις 20 χρόνια, τα οποία έκλεισε στις 21 Ιανουαρίου, κατά τη συμπλήρωση, μέχρι στιγμής, της πρώτης και μοναδικής σεζόν του στην Πριμέρα. Ήταν στην Εσπανιόλ και την έκλεισε με 34 παιχνίδια, 4 γκολ κι ένα εισιτήριο επιστροφής για το Bernabeu.

Σκληρός ανταγωνισμός


Ας επιστρέψουμε, σε κάθε περίπτωση, στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η νυν ομάδα του κι όπου τα πάει καλά έτσι ώστε να συνεχίσει να’χει λεπτά μετά την επιστροφή στην ομάδα των Κριστιάνο και Benzema, δύο απ’τα άθικτα μέλη του BBC. Όταν επιστρέψουν ο Πορτογάλος κι ο Γάλλος, θα’ναι η δοκιμασία της φωτιάς για να δούμε αν ο Ζιντάν, όπως όλα δείχνουν, συνεχίσει να παρέχει λεπτά σ’έναν μάγο που φτάνει διατεθειμένος να κατακτήσει το Μπερναμπέου με τα κόλπα του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.