News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane επανασυνδέεται με Ancelotti και Benítez

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Στο Φόρουμ προπονητών της UEFA



Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ντεμπούτο στο φόρουμ της UEFA που διεξάγεται κάθε χρόνο στην ελβετική πόλη της Νιόν σε μια μέρα, στην οποία είδε και πάλι τα πρόσωπα των τριών τελευταίων τεχνικών της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, Carlo Ancelotti και Rafael Benitez.

Ο Γάλλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συνεδρίασης των τεχνικών που διοργανώνει κάθε 12 μήνες η UEFA και η οποία ήταν κάποτε το σημείο συνάντησης για όλους τους τεχνικούς που συναγωνίζονταν στην μέγιστη ηπειρωτική διοργάνωση και τώρα έχει γίνει ένα must για τους προπονητές που προσκαλεί ο Alex Ferguson, ο ηγέτης αυτού του δογματικού κονκλαβίου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Σ’αυτήν την δέκατη όγδοη έκδοση του φόρουμ των προπονητών η επανένωση των τελευταίων τεσσάρων λευκών προπονητών ήταν η μεγάλη έλξη. Επιπλέον, ο azulgrana προπονητής Luis Enrique ή ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Unai Emery, τράβηξαν επίσης την προσοχή.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.