News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata δίνει λάμψη στη νέα τρίαινα

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Του José Luis Calderón

Η ταχύτητα και η δύναμή του, είχαν υπό έλεγχο την Σοσιεδάδ



Ο Álvaro Morata βρέθηκε στο ύψος του παιχνιδιού που έκαναν οι δύο συμπαίκτες του στην επίθεση, χθες, στο Anoeta. Όπως οι Bale κι Asensio, ο λευκός επιθετικός έλαμψε απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και του έλειψε μόνο το γκολ να βάλει το κερασάκι στη μεγάλη απόδοσή του. Εξαιρετικό παιχνίδι και η αίσθηση ότι θα πάει για περισσότερα.

Ο Morata δεν σκόραρε, αλλά είχε μια εντυπωσιακή δουλειά στο γκαζόν του Anoeta. Κινήθηκε σ’όλες τις γωνιές της λευκής επίθεσης, δημιουργώντας χώρους για τις επελάσεις των Bale κι Asensio κι αντιμετώπισε την άμυνα της Σοσιεδάδ όταν τον μάρκαραν οι στόπερ κι έδωσε εναλλακτικές στους συμπαίκτες του στο κάθετο παιχνίδι.

Ο Morata ήταν ένας εφιάλτης για το σύνολο του Eusebio. Εκτός απ’την κινητικότητα του, έδωσε δύο λάμψεις της ποιότητάς του με δύο κινήσεις απ’την πλευρά στις οποίες άγγιξε το γκολ. Ζήτησε, επίσης, δύο πέναλτι σε δύο φάσεις στις οποίες οι αμυντικοί έσπευσαν να φρενάρουν το ρυθμό του λευκού canterano.



Ο Ζιντάν ξέρει ότι Morata του δίνει πολύ περισσότερα από ό, τι γκολ. Αυτό στη Ρεάλ Μαδρίτης των Κριστιάνο, Μπενζεμά, Bale ή Asensio δεν είναι ένα πρόβλημα. Πυγμή υπάρχει και με το παραπάνω, αλλά τέτοιοι κάθετοι παίκτες, ικανοί να δημιουργήσουν κίνδυνο όταν η Μαδρίτη είναι μακριά απ’το τέρμα, δεν υπάρχουν πολλοί. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο λευκός επιθετικός, που το κάνει αυτό όπως κανείς στο madridista ρόστερ.

Ο Morata συνυπήρξε με τον Μπέιλ σε μια 11άδα για πρώτη φορά σ’επίσημο αγώνα και η φόρμουλα έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα. Το μίγμα λειτούργησε κι ο Ζιντάν μπορεί να’ναι ικανοποιημένος από μια σύνδεση που πάτησε κάτω τον αντίπαλο. Μαζί τους, ο Asensio για να δώσει την τελευταία πινελιά σε μια τρίαινα που άφησε μια μεγάλη εντύπωση.


Με τον Μπενζεμά εκτός δράσης, ο Morata θα’χει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Αισθάνεται την εμπιστοσύνη του Ζιντάν κι ανταποκρίνεται.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.