News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric θα’ναι ο επόμενος που θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Των Carlos Carpio και David G. Medina

Ο σύλλογος διαπραγματεύεται ήδη την ανανέωση του Κροάτη, που λήγει το 2018



Οι ανανεώσεις των Bale, Cristiano κι Odegaard (όλοι μέχρι το 2021), δεν θα’ναι οι μόνες στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τουλάχιστον, αυτή είναι η πρόθεση μιας λευκής ομάδας που δουλεύει στην διασφάλιση του μέλλοντος ενός απ’τους βασικούς παίκτες της τις τελευταίες σεζόν, του Luka Modric.

Ο Κροάτης, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το 2018, μπορεί να επεκτείνει τη σύνδεσή του με την ομάδα του Chamartin αρκετές ακόμα σεζόν, με αντίστοιχη αύξηση στην αμοιβή.

Από τότε που ήρθε, την σεζόν 2012-13, ο μέσος έχει αυξήσει την απόδοσή του στην ομάδα φτάνοντας να γίνει ένα βασικό κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης.


Τόσο ο Αντσελότι, όσο και στη συνέχεια οι Μπενίτεθ και Ζιντάν έδωσαν το χειρισμό στον λαμπερό Κροάτη μέσο, ο οποίος ανταποκρίθηκε μ’ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το Bernabeu, ως εκ τούτου, αισθάνεται πραγματική αφοσίωση σ’έναν παίκτη που, αυτός είναι ο σκοπός του Florentino Perez, θα παίξει στους λευκούς για πολλές σεζόν ακόμα. Κάτι που δεν αποκλείει ούτε το ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 31.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.