News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kroos θα επαναλάβει το σχέδιο του 2014

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Του J. I. García-Ochoa

Όπως και πριν από δύο χρόνια θα φτάσει στο Supercopa με δύο προπονήσεις

Όπως κι ο Bale, θέλει να παίξει στη Νορβηγία



Η περίπτωση του Toni Kroos είναι επίσης αρκετά παρόμοια μ’εκείνη του Gareth Bale. Όπως ο Ουαλός, ο Γερμανός επιστρέφει στην προπόνηση στις 5 Αυγούστου, μόλις τέσσερις μέρες πριν απ’το Supercopa. Και κατ 'αρχήν, ο Ζιντάν θα τον πάρει επίσης στη Νορβηγία.

Όπως κι ο Bale, ο Kroos θέλει να παίξει με κάθε κόστος στο Ευρωπαϊκό Super Cup, μια διοργάνωση όπου έκανε ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πανομοιότυπες συνθήκες με τις σημερινές. Πριν από δύο χρόνια, ο Γερμανός βρέθηκε στο Κάρντιφ ως νέα μεταγραφή και παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά με μόνο τρεις προπονήσεις, χωρίς να’χει προετοιμαστεί με τους συμπαίκτες του. Αλλά ο Αντσελότι δεν δίστασε και τον ξεκίνησε βασικό. Κι ο Toni δούλεψε σαν ρολόι στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή τη σεζόν συμβαίνει το ίδιο όσον αφορά τον αριθμό των προπονήσεων με τις οποίες θα μπορούσε να φθάσει στο Super Cup, αν και γνωρίζει ήδη άριστα τη δυναμική της ομάδας. Δεν χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής, μόνο να προετοιμαστεί λίγο για να μπορεί να προσεγγίσει το παιχνίδι με εγγυήσεις, χωρίς τραυματισμό. Ο Kroos θέλει να παίξει, αλλά θα’ναι ο Ζιντάν που θα λάβει την τελική απόφαση. Σ’αυτήν την περίπτωση, η συμμετοχή του είναι λιγότερο σαφής από εκείνη του Bale, καθώς ο Zizou έχει τώρα πολλούς περισσότερους μέσους απ’ότι επιθετικούς. Casemiro, Modric, Kovacic, Isco, James και Marcos Llorente φτάνουν πολύ περισσότερο έτοιμοι απ’τον Γερμανό, έτσι ώστε η συμμετοχή του δεν είναι τόσο σαφής όσο του Ουαλού συμπαίκτη του.

Έχει δουλέψει επίσης

Όπως κι ο Bale, ο Kroos προσέχει επίσης πολύ σ’αυτές τις διακοπές. Ο Γερμανός, μόλις που βγήκε απ’τη χώρα του, καθώς απέκτησε μια κόρη, έτσι το απολαμβάνει με τα παιδιά του στο σπίτι, περιτριγυρισμένος απ’την οικογένειά του, την οποία μόλις που μπόρεσε ν’απολαύσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Επιπλέον, ο Kroos κάνει μια δουλειά στη φυσική κατάσταση που θα του επιτρέψει να φτάσει στη Μαδρίτη την Παρασκευή όχι πολύ μακριά απ’τους συμπαίκτες του. Επίσης υπολογίζει στην εποπτεία των προπονητών φυσικής κατάστασης της λευκής ομάδας, αν και στην περίπτωσή του είναι ένας τέλειος γνώστης των καθηκόντων που πρέπει να κάνει ένας παίκτης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ο πατέρας του είναι ένας προπονητής και γυμναστής. Απ’την παιδική ηλικία έχει διαχειριστεί τέλεια όλες αυτές τις πτυχές.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.