News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Jesé πάει στην PSG, ο Asensio μένει, ο James συνεχίζει ... και τι θα συμβεί με τον Isco;

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Του Enrique Marin

Ο Ζιντάν δίνει ενδείξεις για το πώς θα μείνει το ρόστερ του

Εν αναμονή του ν’αποφασίσει ο Florentino Perez να κάνει κάποια μεταγραφή, ο Ζιντάν σταδιακά αποσαφηνίζει ποιους παίκτες θα’χει και, μέχρι στιγμής, ο Malagueño δεν έχει θέση



Την παραμονή του τρίτου φιλικού της προετοιμασίας, αυτή τη φορά εναντίον της Μπάγερν του δάσκαλού του Κάρλο Αντσελότι, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε κάποιες ενδείξεις για το πώς θα’ναι το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο, εκτός απ’τον Άλβαρο Μοράτα, που επαναγοράστηκε απ’τη Juve για 30 εκατομμύρια, και τον Marco Asensio, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Valdebebas έχοντας παίξει για ένα χρόνο δανεικός στην Εσπανιόλ, δεν έχει λάβει ακόμη την άφιξη καμίας μεγάλης μεταγραφής, όπως συνηθίζει ο πρόεδρός της, Florentino Perez. Σίγουρα, έχει επιστρέψει επίσης ο Coentrao, που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Μονακό, αλλά το’χει κάνει τραυματίας.

Έτσι, αναφερόμενος στον Jesé, ο Zizou εξήγησε στη Νέα Υόρκη ότι "δεν υπάρχει τίποτα υπογεγραμμένο, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Θα επιστρέψουμε στη Μαδρίτη κι εκεί θα ξέρουμε περισσότερα. Αν είναι ένα καλό μέρος η PSG; Πιστεύω πως ναι γιατί είναι μια καλή ομάδα κι ο Jesé θα σκοράρει εκεί πολλά γκολ. Πρόκειται για μια σημαντική ομάδα κι ελπίζω να τα πάει καλά, αν και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι του. Ήταν όλη του τη ζωή εδώ και ίσως να πάει ένα χρόνο και στη συνέχεια να επιστρέψει".

Εντελώς το αντίθετο συμβαίνει με τον Marco Asensio, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα να μένει και να καταλαμβάνει ακριβώς την κενή θέση του Jesé, αν και η θέση τους δεν είναι η ίδια, φυσικά: «Μιλάμε», είπε ο Ζιντάν για την παραμονή του mallorquín. «Έχουμε λίγο χρόνο και θα πάρουμε μια απόφαση. Ο Marco είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και η ιδέα που έχω είναι να μείνει στην ομάδα, επειδή επιπλέον είναι η επιθυμία του παίκτη. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα, αν και στις 13 θα πρέπει ήδη να γνωρίζουμε πράγματα ... ».



Ένα άλλο όνομα είναι του James Rodríguez. «Είναι ένας παίκτης της Μαδρίτης και δεν θέλω να φύγει», είπε ο προπονητής του. "Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει. Μετά θα πρέπει να πάρω αποφάσεις. Ελπίζω φέτος να παίξει περισσότερο και να δείξει αυτό που κάνει, γιατί έχει το ταλέντο. Αυτό που θέλω είναι να δώσει το 100%. Στη συνέχεια, σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να κάνω μια ομάδα κι όταν υπάρχουν 25 παίκτες ... δεν έχω τίποτα με τον James. Ο James είναι καλά σ’αυτή την ομάδα", επέμεινε ο Zizou για τον Κολομβιανό, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, ήταν με το ενάμισι πόδι έξω απ’τη Μαδρίτη, αλλά μένει σίγουρα, ακριβώς για το οποίο απορρίφθηκε η μεταγραφή του André Gomes.

Φυσικά, μένοντας ο Marco Asensio και συνεχίζοντας ο James, στους οποίους θα πρέπει να προστεθεί ο Isco, είναι ξεκάθαρη η υπεραριθμία που υπάρχει στον επιτελικό μέσο. «Υπάρχουν πολλοί παίκτες σ’αυτή τη θέση, ναι, γι’αυτό δεν έχει κλείσει τίποτα», εξήγησε ο Ζιντάν. «Αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα επιστρέψουμε στην Μαδρίτη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες σ’αυτή τη θέση και είναι δύσκολο να τους βάλω όλους. Επιπλέον, είναι όλοι πολύ καλοί. Θα πάρουμε αποφάσεις», επανέλαβε ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος άφησε έτσι να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να φύγει κάποιος και, αν και θα’ναι μόνο λόγω αποκλεισμού, θα μπορούσε κάλλιστα να’ναι ο Isco.

«Προς το παρόν ο Karim δεν θα παίξει αύριο», εξήγησε ο Zizou για τον Μπενζεμά και τον αγώνα κατά της Μπάγερν. Δηλαδή, ο Morata θα’ναι και πάλι το βασικό 9 και θα’χει μια νέα ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του ως σκόρερ. Είναι γνωστό ότι η κατάστασή του, τουλάχιστον απ’την πλευρά του, δεν ξεκαθαρίζει. «Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα με την ομάδα, γι 'αυτό δεν θα παίξει», πρόσθεσε ο Zizou για τον συμπατριώτη του, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα, εξ ου και η ανάγκη του να’χει τον Morata, εκτός απ’τον επίσης canterano Mariano.

"Να βελτιωθεί η ομάδα; Είναι δύσκολο", αναγνώρισε και πάλι ο Γάλλος προπονητής, όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που δεν έρχονται. "Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Θα’ναι μια δύσκολη χρονιά, χωρίς αμφιβολία, αλλά είμαι ικανοποιημένος", αναγνώρισε ο Ζιντάν, για να τελειώσει μιλώντας για την ακαδημία .. "Όπως πάντα σ’αυτό το κλαμπ, πιστεύω ότι υπάρχουν σημαντικοί παίκτες, κάποιοι μπορεί να κάνουν πολύ ωραία πράγματα στην ακαδημία και είναι εδώ γιατί το αξίζουν. Τα πάνε πολύ καλά, αλλά με τους canteranos πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το σημαντικό είναι ότι προπονούνται, βελτιώνονται... Έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα και το πιο σημαντικό είναι το κύριο ρόστερ," κατέληξε ο Zizou.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.