News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio μένει

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Έχει κερδίσει το δικαίωμα να’ναι μέρος της πρώτης ομάδας

Το ποδόσφαιρό του κι ο χαρακτήρας του πείθουν τον Ζιντάν



Ο Marco Asensio έχει κερδίσει το δικαίωμα να’ναι ένας ακόμα παίκτης της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην της Εσπανιόλ έχει πείσει τον Ζιντάν, ο οποίος έχει ενημερώσει ήδη τους ηγέτες της madridista οντότητας ότι υπολογίζει τον επιθετικό όπως και να’χει για τη σεζόν που ξεκινάει σε έξι ημέρες με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης.

Μέχρι το δεύτερο παιχνίδι της προετοιμασίας που έπαιξε εναντίον της Τσέλσι, ο Γάλλος είχε αμφιβολίες σχετικά με την πιθανή ανταπόκριση του Asensio σε αποφασιστικές περιπτώσεις, αλλά η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο που έχει, ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν τον Ζιντάν να ζητήσει την παραμονή του Asensio και να γυρίσει την πλάτη στις τεχνικές εκθέσεις που υπήρχαν στο club κι έβλεπαν σκόπιμο έναν νέο δανεισμό, όπως συνέβη με τον Diego Llorente.

Η αλήθεια είναι ότι ο επιθετικός έχει κερδίσει εξ ολοκλήρου τον Ζιντάν. Σ’αυτές τις κάτι περισσότερο από δύο βδομάδες δουλειάς που πέρασε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έδειξε λεπτομέρειες που μπορούν να μετατραπούν σε ποιοτικά λεπτά στη σεζόν που ξεκινά στις 9 Αυγούστου. Ο προπονητής είναι πεπεισμένος ότι ο νεαρός επιθετικός είναι ήδη έτοιμος κι αφού είχε διάφορες συνομιλίες μαζί του, είπε στον Florentino Perez και στον José Ángel Sánchez ότι θέλει να μείνει ο Asensio και να’ναι ένας ακόμη. Ο Ζιντάν πιστεύει ότι μπορεί να’χει λεπτά, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση, καλύπτοντας κάποια απουσία του BBC.



Προσεκτικοί με τον James

Η παραμονή του Asensio φέρνει κοντά την έξοδο για έναν παίκτη όπως ο James Rodríguez. Ο Κολομβιανός θα’χει ενάντια στον Ancelotti τα πρώτα λεπτά της προετοιμασίας, αλλά τόσο ο σύλλογος όσο κι ο Ζιντάν δεν καταλήγουν να βλέπουν τον πρώην της Μονακό ικανό να γυρίσει μια κατάσταση που τον οδήγησε στον πάγκο την περασμένη σεζόν. Έχει επιστρέψει με επιθυμία κι έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει, αλλά όπως είπαν κάποιοι κάποτε, πράξεις κι όχι λόγια, κι αυτές δεν έχουν φτάσει ακόμη.

Γίνεται λόγος για 80.000.000 € ως τιμή εξόδου του εσωτερικού. Η Premier είναι ο πιθανός προορισμός, αλλά χωρίς να αποκλείεται μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με τον Unai Emery στον πάγκο δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ.


Η προτεραιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να’ναι να ελαφρύνει ένα ρόστερ που έχει μόνο τον Άλβαρο Μοράτα και τον Marco Asensio ως τα μόνα νέα πρόσωπα. Οι canteranos Mariano, Marcos Llorente κι Odegaard θα πρέπει να αναζητήσουν προορισμό, προκειμένου να βρουν λεπτά και να επιστρέψουν στη λευκή ομάδα, όπως έχει κάνει ο Morata κι ο ίδιος ο Asensio, ο οποίος ολοκλήρωσε μια σεζόν ταχείας εξέλιξης στην Εσπανιόλ όπου έδειξε ένα καλό μέρος του ταλέντου που διαθέτει. Η περασμένη σεζόν στο Cornellà, σε συνδυασμό μ’ότι έδειξε ο balear παίκτης στην προετοιμασία, έχουν καταλήξει να γείρουν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ ενός παίκτη στον οποίο έχουν μεγάλες ελπίδες στον λευκό σύλλογο. Τώρα, είναι στο χέρι του παίκτη να επιστρέψει με γεγονότα στο γήπεδο, την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, μετατρεπόμενος σε μέλος της πρώτης ομάδας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.