News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια εταιρεία ακινήτων διαβεβαιώνει ότι ο James "ψάχνει σπίτι στο Τορίνο"

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

«Μας έχει ανατεθεί απ’τον παίκτη να του βρούμε ένα κατάλληλο σπίτι»



Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, James Rodríguez, ψάχνει σπίτι στο Τορίνο σύμφωνα μ’όσα δήλωσε σήμερα η εταιρεία ακινήτων Proto Group Ltd.

«Οι δικηγόροι του James Rodríguez θα’ναι το απόγευμα στο Τορίνο για να καθορίσουν την ενοικίαση μιας βίλας στην ιταλική πόλη. Για αρκετές εβδομάδες μας έχει ανατεθεί απ’τον παίκτη να του βρούμε ένα κατάλληλο σπίτι στο Τορίνο, και σήμερα θα κλείσει η συμφωνία», εξηγούν στο σημείωμα που αποστέλλεται απ’την εταιρεία.

Η Proto Group Ltd. είναι μια εταιρεία ακινήτων για ποδοσφαιριστές και μερικούς απ’τους σταρ του Χόλυγουντ. Είναι διάσημη για το γεγονός ότι βρήκε σπίτι στους Ιμπραΐμοβιτς και Pogba στο Μάντσεστερ, και στους Dani Alves και Higuaín και στο Τορίνο.


Ο James Rodríguez εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2014/15 κι έκτοτε έχει κερδίσει ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.