News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με ένα ζευγάρι αστέρων

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Του José Luis Calderón

Bale κι Asensio ηγήθηκαν της λευκής νίκης στο Anoeta

Ντομπλέτα του Ουαλού κι ένα ακόμα γκολ απ’τον balear



Ένα ζευγάρι αστέρων. Αυτό είναι ό, τι φόρεσε η Μαδρίτη στο Σαν Σεμπαστιάν στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα. Μπέιλ κι Asensio έδωσαν λάμψη στους λευκούς για να υπογράψουν μια ηχηρή νίκη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Χωρίς Κριστιάνο και Μπενζεμά, ο madridismo απόλαυσε ένα άλλο ζευγάρι ιδιοφυϊών. Μοιράστηκαν τα γκολ (δύο του Ουαλού), τρεις κινήσεις ιδιοφυΐας.

Ο Bale έχει τη la Liga στο μυαλό. Ο ενθουσιασμός της Μαδρίτης για την ανακατάληψη του εγχώριου πρωταθλήματος αντικατοπτρίζεται στον Ουαλό, ανυπόμονος να διευθετήσει ένα εκκρεμή λογαριασμό. Σ’αυτόν γαντζώθηκε η λευκή ομάδα στην ηρωική της προσπάθεια της ανατροπής την περασμένη σεζόν και στο 11 προσκολλάται και πάλι στη νέα επίθεση στο θρόνο που καταλαμβάνει η Barça.

Ο Bale δεν έχει χάσει ούτε ίχνος της ισχύς που έδειξε στο Euro κι επέστρεψε συνδεδεμένος, πρόθυμος να φορέσει τους μύες του σκόρερ και των γαλονιών. Χωρίς Κριστιάνο και Μπενζεμά, στο Anoeta έπρεπε να τραβήξει το κάρο. Το έκανε. Χρειάστηκε 72 δευτερόλεπτα για να βάλει τη Μαδρίτη μπροστά στο σκορ με μια μαγευτική κεφαλιά από πάσα του Carvajal. Το πανηγύρισε τρέχοντας με τα χέρια ανοιχτά και με μια έκφραση προσώπου, με την οποία φαινόταν να έλεγε: «Είμαι εδώ». Άνοιξε κι έκλεισε το λογαριασμό. Ντομπλέτα.

Σε σχέδιο Cristiano

Ο Asensio ήταν ο Cristiano στο Anoeta. Ντεμπούτο με γκολ στο πρωτάθλημα, σαν κι αυτόν. Σκόραρε το δεύτερο γκολ του στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια των λευκών, σαν κι αυτόν. Μάλιστα, κάλπαζε απ’την πλευρά κι επέδειξε πυγμή, σαν κι αυτόν. Ο Asensio ενθουσίασε και πάλι τον madridismo με άλλη μια θεαματική απόδοση. Ο Ζιντάν τρίβει τα χέρια του με το νέο μαργαριτάρι του.


Η αλήθεια είναι ότι Asensio είναι ασταμάτητος. Λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι κάθε ρεσιτάλ του νεαρού παίκτη στέφεται μ’ένα γκολ. Το έκανε στη Νορβηγία και χθες απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το δικό του ήταν το δεύτερο της Μαδρίτης. Ένα έργο τέχνης με δύο πινελιές: η πρώτη, ένα μαγικό κοντρόλ με το οποίο κατέβασε μια πάσα 50 μέτρων του Varane. Η δεύτερη, ένα θαυμάσιο τελείωμα τσιμπώντας τη μπάλα μπροστά στην έξοδο του Rulli. Γκολάρα κι αίσθηση στη Μαδρίτη ότι γεννιέται ένα αστέρι: Mago Asensio.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.