News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η παρουσίαση του Morata στο Santiago Bernabéu

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Florentino Perez: «Πολλοί madridistas περίμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα να επιστρέψεις στο σπίτι».

"Έχεις έρθεις στο σπίτι κι αυτό είναι κάτι που έχεις κερδίσει με το ταλέντο σου, τη δύναμη και την ικανότητα να θυσιάζεσαι", δήλωσε ο Florentino Pérez.



Ο Álvaro Morata παρουσιάστηκε ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εκδήλωση που ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε τις καλύτερες εικόνες του χρόνου του με τους λευκούς. Ο Florentino Pérez στη συνέχεια είχε την τιμή να τον συγχαρεί για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχεις έρθεις στο σπίτι κι αυτό είναι κάτι που έχεις κερδίσει με το ταλέντο σου, τη δύναμη και την ικανότητα να θυσιάζεσαι. Εδώ μεγάλωσες με αξίες που θα’ναι μαζί σου σ’όλη την καριέρα και τη ζωή σου. Μια αρχή που σε έχει βοηθήσει να γίνεις ο παίκτης που είσαι σήμερα».

"Αυτές είναι ευτυχισμένες μέρες για τον madridismo επειδή μόλις κερδίσαμε ένα νέο ευρωπαϊκό τίτλο κι έχουμε τώρα μαζί μας έναν απ’τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Στην κορυφή αυτών, κάποιον που ξέρει κι έχει ζήσει από παιδί, την αληθινή Ρεάλ Μαδρίτης".

«Το να’σαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια τιμή και μια που είναι γεμάτη ευθύνη. Βρέθηκες σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για δύο σεζόν, αλλά θέλω να σε ενημερώσω ότι πολλοί madridistas έχουν περιμένει πολύ καιρό να επιστρέψεις στο σπίτι».

Προϊόν της Ακαδημίας

«Η αξία που δίνουμε στην ακαδημία μας είναι στρατηγικής σημασίας γι’αυτό το ίδρυμα. Κάθε χρόνο βγαίνουν απ’αυτήν φανταστικοί ποδοσφαιριστές, αλλά το να παίξουν στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια τεράστια πρόκληση και μόνο οι καλύτεροι γίνονται μέρος της πρώτης ομάδας. Εξαιτίας αυτού, οι madridistas νιώθουν μεγάλο πάθος να βλέπουν έναν παίκτη ο οποίος έφτασε στο σύλλογο μόλις στα 15 του, να γίνεται ένας απ’τους μεγάλους».

Morata: "Είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα στο Μπερναμπέου"

"Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα, καθώς επιστρέφω στο σπίτι. Ήταν δύο μακρά χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να ωριμάσεις και είμαι και πάλι εδώ για να δώσω τα πάντα στο Μπερναμπέου και να προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο".


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια φωτογραφία του canterano μαζί με τον Florentino Pérez και την οικογένειά του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.