News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Είδες ο Enzo;"

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Του Guillermo Martinez

Η εξαιρετική απόδοση του γιου του Zizou ενάντια στη Reims τράβηξε την προσοχή του ρόστερ



Ο μεγάλος των Ζιντάν έπαιξε για πρώτη φορά την Τρίτη, -αν και δεν του φάνηκε- στο Santiago Bernabeu. Το ντεμπούτο του στο λευκό ναό, αντί να τον τρομάξει, τον έκανε να μεγαλώσει. Ο Enzo εξέπληξε την Τρίτη τους παρόντες δείχνοντας μια ευκολία κι αφήνοντας κάποιες λάμψεις ποιότητας που δείχνουν πολύ καλούς τρόπους.

Δεν είχε σημασία το γεγονός ότι τον κοίταζαν με μεγεθυντικό φακό, κάτι που του συνέβη ήδη στην Castilla με τον πατέρα του στον πάγκο. Ο επιτελικός μέσος προκάλεσε την ικανοποίηση του Γάλλου τεχνικού κι εξέπληξε, ακόμη, και τα ίδια τ’αποδυτήρια. "Είδες ο Enzo;» είπαν με απορία.

Ο Enzo ήταν ένας απ’αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν περισσότερο τα λεπτά που έπαιξαν. Η είσοδος στο δεύτερο μέρος, δεν τον απέτρεψε να δείξει λεπτομέρειες του πόσο καλός παίκτης μπορεί να γίνει. Η ενέργεια του νεαρού canterano, που τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν του ακυρωμένου γκολ του Mariano. Ο Enzo, ενάντια στο μέτωπο, πήρε τη μπάλα απ΄τον Tejero απ’την αριστερή πλευρά, στη συνέχεια ξεφορτώθηκε έναν αντίπαλο μετά την πραγματοποίηση μια περιστροφής για να δώσει, εν τέλει, μια θαυμάσια ασίστ στον Δομινικανό επιθετικό. Κρίμα που δεν μέτρησε το γκολ.

Η πίεση να’ναι Ζιντάν

Ο Γάλλος παίκτης ήταν ανέκαθεν στο στόχαστρο. Δεν τον βοήθησε καθόλου το ότι χρησιμοποίησε το όνομα της μητέρας του, αντί για του πατέρα του, για ν’αποφύγει έτσι την πίεση και πιθανές συγκρίσεις του να’ναι ένας Ζιντάν. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι ένα πρόβλημα για τον Enzo. Η ποιότητα που αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν στη θυγατρική εγείρει το ενδιαφέρον από ομάδες υψηλότερου επιπέδου.

Η Μίντλεσμπρο του Karanka, η οποία ανέβηκε φέτος στην Premier, έχει ήδη ενδιαφερθεί για τον νεαρό παίκτη. Και είναι ότι, ο Enzo θα μπορούσε να’ναι στη λίστα των παικτών που πρέπει να φύγουν απ’την ομάδα προτού έρθει η ποινή της FIFA.



Ενάντια στη Stade de Reims έδωσε σημάδια ότι δεν είναι πλέον παίκτης για την Segunda B, ότι η κατηγορία του πέφτει πολύ μικρή. Εξ ου και η ανάγκη για ένα ποιοτικό άλμα, όπως του Borja Mayoral ή των Diego και Marcos Llorente. Ως εκ τούτου, ο αρχηγός της θυγατρικής θα μπορούσε να’χει το πιο άμεσο μέλλον του μακριά απ’το Chamartin, όπως θα κάνει κι ο Mariano, κι έτσι να μπορέσει να συνεχίσει την εξέλιξη σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία και θα του επιτρέψει να συνεχίσει να εξελίσσεται, με βάση τα λεπτά, σ’ένα σωστό ρυθμό.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.