News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Οι άνθρωποι που θα’ρθουν στο γήπεδο θα θέλουν να δουν μια καλή Ρεάλ Μαδρίτης και θα το προσπαθήσουμε"

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

«Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ στον κόσμο, αλλά πρέπει πάντοτε να το αποδεικνύουμε και δουλεύουμε σ’αυτό»

«Τα παιχνίδια της προετοιμασίας χρησιμεύουν για να βρούμε αυτοματισμούς», είπε στην αίθουσα Τύπου του Michigan Stadium.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Michigan Stadium πριν απ’το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέλυσε τον αγώνα κατά της Chelsea: "Τα παιχνίδια της προετοιμασίας χρησιμεύουν για να βρούμε αυτοματισμούς. Θέλω να δω λίγο περισσότερο ρυθμό και πράγματα που κάναμε στην προπόνηση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θέλω μόνο να δω την ομάδα μου λίγο δυνατότερη".

"Το σημαντικό είναι ότι, γνωρίζοντας ότι έχουμε οπαδούς σ’όλον τον κόσμο, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε οι άνθρωποι να απολαύσουν αυτήν την ομάδα. Θέλω να δω απ’την ομάδα μου καλύτερα πράγματα απ’ότι στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε λίγα περισσότερα και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερα σωματικά. Δεν είμαστε στο 100%, αλλά θέλω να δω άλλη ομάδα. Οι άνθρωποι που θα’ρθουν στο γήπεδο θέλουν να δουν μια καλή Ρεάλ Μαδρίτης και θα το προσπαθήσουμε".

Μπενζεμά
"Αύριο δεν θα παίξει. Ένας τραυματισμένος παίκτης προκαλεί πάντα ανησυχία. Είναι κάτι στο ισχίο και είναι μια ενόχληση που συνεχίζεται. Δουλεύουμε πάνω σ’αυτό κάθε μέρα και δουλεύει με τους φυσιοθεραπευτές. Ας ελπίσουμε να μπορέσει να παίξει λίγο στο τρίτο παιχνίδι, γιατί είναι σημαντικό να παίξει πριν απ’το Super Cup".

Ramos, Modric και James

"Προετοιμάζονται και διεξάγουν το ίδιο πλάνο με τους συμπαίκτες τους. Θα προπονηθούν  το πρωί και το απόγευμα θα δούμε αν θα παίξουν. Η ιδέα είναι οι τρεις τους να’ναι έτοιμοι να παίξουν στο Super Cup και γι’αυτό θα πρέπει να παίξουν τουλάχιστον εναντίον της Μπάγερν".

"Νομίζω ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε πάντα και δουλεύομε σ’αυτό. Έως τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να φύγουν και τίποτα δεν έχει κλείσει. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω. Επιπλέον δουλεύουμε καλά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή, είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Το ταλέντο που έχω στο ρόστερ πρέπει επίσης να το δουλέψω. Οι συνεντεύξεις Τύπου μου μπορεί να’ναι λίγο βαρετές, γιατί λέω πάντα το ίδιο, αλλά είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε καλά τη σεζόν".

Φιλοφρονήσεις στον Marco Asensio

"Είναι χαρούμενος εδώ και δείχνει ότι θέλει να παίζει. Αν μείνει μαζί μας ξέρει τι θα’χει εδώ. Είμαι ικανοποιημένος μ’αυτό που κάνει και μέχρι τις 31 Αυγούστου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαι χαρούμενος μ’αυτό που κάνει. Είναι πολύ νέος και είμαι ο προπονητής του".

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Είναι εκτός για το Super Cup. Θα πρέπει να προετοιμαστεί και δεν θα τον βάλουμε να παίξει μετά από ένα μήνα απραξίας. Έχουμε δέκα μέρες μεταξύ του Super Cup και του επόμενου αγώνα. Θα’ναι μαζί μας, αλλά δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος".

Keylor Navas

"Είναι καλύτερα, αλλά θα’ναι δύσκολο να προλάβει το Super Cup. Όταν θα επιστρέψουμε θα πρέπει να δει το γιατρό για να συνεχίσει το σχέδιο εργασίας. Είναι περίπλοκο, αλλά δουλεύει πολύ καλά, είναι πολύ καλά και βελτιώνεται κάθε μέρα. Ο Casilla είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας και είναι στην καλύτερη διάθεση για να’ναι προετοιμασμένος. Είμαστε ευχαριστημένοι μ’αυτόν και είναι έτοιμος να παίξει".

Enzo και Luca

"Είμαι ο προπονητής. Είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ, προπονούνται και τέλος. Στο σπίτι μου είναι τα παιδιά μου, αλλά είμαστε εδώ για να δουλέψουμε κι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους. Απλά δουλεύουμε".

Περιηγήσεις της προετοιμασίας

«Είμαστε ευχαριστημένοι μ’αυτό που κάνουμε αυτό το έτος, γιατί είχαμε δέκα συνεχόμενες μέρες για να δουλέψουμε χωρίς να ταξιδέψουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια χωρίς πολλά ταξίδια και φασαρία του πήγαινε έλα. Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες είμαστε ευχαριστημένοι μ’αυτό».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.