News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic δεν φεύγει

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Του Hugo Carrasco

Ο εκπρόσωπος του Κροάτη μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του σχετικά με το μέλλον του παίκτη



Ο Mateo Kovacic θα συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον, έτσι λέει ο αντιπρόσωπός του. Ο Nikky Vuskan μίλησε για τον Κροάτη μέσο στο Sportske Novosti σχετικά με το μέλλον του λευκού παίκτη και διευθέτησε τις εικασίες σχετικά με μια πιθανή έξοδο. "Οι φήμες είναι πάντα συνήθεις στην αγορά του καλοκαιριού. Όμως ο Kovacic είναι στη Μαδρίτη, ο προπονητής τον εμπιστεύεται, τον βοήθα και τον στηρίζει".

Ο Βαλκάνιος ενδιαφέρει ομάδες της Premier και της Serie A και δεν θέλει να μείνει στάσιμος στην εξέλιξή του κι επιθυμεί να παίζει. Παρ 'όλα αυτά, ο εκπρόσωπός του είναι σίγουρος για την παραμονή του στο Chamartin κι ότι τα λεπτά θα’ρθουν. "Δεν έχω μιλήσει με τον σύλλογο, δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Ο Mateo δουλεύει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, όπως κάνουν όλοι εκτός του Cristiano, ο οποίος είναι ο μόνος σταθερός".


Ο νεαρός Κροάτης μέσος, 22 ετών, ήρθε την περασμένη σεζόν απ’την Inter. Ήταν ένα αίτημα του Μπενίτεθ, αλλά δεν έπαιξε όλα τα λεπτά που θα ήθελε. «Κάθε παίκτης πρέπει να αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει. Ωστόσο, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο Nikky Vuskan.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.