News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαστε στην προετοιμασία και πρέπει να συνεχίσουμε να αποκτάμε ρυθμό"

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

«Σταδιακά τα πράγματα θα αρχίσουν να έρχονται και πάλι ως δεύτερη φύση»

"Όσο για τα θετικά, κοιτάζω το παιχνίδι μας, γιατί κρατήσαμε τη μπάλα και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε", πρόσθεσε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου στο Ohio Stadium για να μιλήσει σχετικά με το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας. Ο προπονητής πρόσφερε την άποψή του για το πώς πήγε η φιλική αναμέτρηση κόντρα στην PSG: "Μπορώ να κρατήσω κάποια θετικά απ’το παιχνίδι γιατί είδα κάποια πολύ καλά πράγματα. Από πλευράς της φυσικής κατάστασής μας, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε περισσότερες ημέρες, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Ξεκινήσαμε την προπόνηση πριν από 10 ημέρες και είναι αναμενόμενο. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και με το πώς εμφανίστηκε. Δεν είμαι χαρούμενος για την ήττα, αλλά είμαι μ’όλα τα άλλα" .

«Αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να επαναληφθεί, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε κι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε τα πάντα όταν παίζουμε. Είμαστε στη φάση της προετοιμασίας και πρέπει ν’αποκτήσουμε ρυθμό, γι΄αυτό είναι η προετοιμασία. Ξέρουμε ότι η σεζόν της La Liga είναι ένα πολύ μακρά και πρέπει να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Θετικά και αρνητικά

«Ήμασταν λίγο πίσω από άποψη επιθετικότητας εναντίον ενός δυνατού αντίπαλου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Όσο για τα θετικά, κοιτάζω το παιχνίδι μας, γιατί κρατήσαμε τη μπάλα και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι αναμενόμενο να’χουμε ελλείψεις σε ορισμένες περιοχές. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να κάνουμε τα πράγματα να’ρχονται ως δεύτερη φύση, αυτό είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά».

"Θα πρέπει να δούμε πώς θα παραταχθούμε εναντίον της Τσέλσι. Γνωρίζουμε ήδη πως θα παρατασσόμαστε σ’όλη τη σεζόν: τρεις στην επίθεση και τρεις στη μέση. Όμως στην προετοιμασία θα πρέπει να δουλέψει σε άλλα πράγματα και πήγαμε με δύο επιθετικούς σ’αυτό το παιχνίδι, τους Jesé και Morata στο πρώτο ημίχρονο και τους Mariano κι Enzo στο δεύτερο και ήμασταν ευχαριστημένοι μ’αυτούς".

Μπενζεμά, James και Jesé

"Ο James τα πάει καλά και είναι χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι εδώ κι εργάζεται. Ο Karim έχει κάποια πρόβλημα στη μέση και στο ισχίο. Τον εμποδίζουν λίγο, αλλά δεν είναι τίποτα σημαντικό. Ο Jesé είναι εδώ μαζί μας, έπαιξε σ’αυτό το παιχνίδι και δουλεύουμε μαζί του. Δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο απαυτό".

Προϊόντα της ακαδημίας

"Κάθε φορά που το χρειαζόμαστε, θα παίρνουμε παίκτες απ’την ακαδημία. Είναι εδώ μαζί μας, είναι συγκεντρωμένοι και είναι καλοί παίκτες. Όταν παίρνουν την ευκαιρία τους, θα την πάρουν. Έχουμε μια καλή ομάδα και το πρώτο πράγμα είναι να ετοιμάσουμε τους παίκτες. Τα προϊόντα της ακαδημία είναι καλοί παίκτες, αλλά είναι ακόμα νέοι. Γι 'αυτό πρέπει να πάρεις τα πράγματα σιγά-σιγά και να’σαι λογικός μαζί τους, ακόμη και στην περίπτωση που είναι ήδη μέρος του ρόστερ της πρώτης ομάδας".



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.