News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Real Sociedad-Real Madrid και Barça-Betis, την πρώτη αγωνιστική

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Μπάρτσα-Μαδρίτη, στις 3 Δεκεμβρίου και στο Μπερναμπέου στις 23 Απριλίου

Το Clásico του δεύτερου γύρου θα γίνει μετά τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League

Το ντέρμπι της Μαδρίτης, στις 20 Νοεμβρίου στο Καλντερόν και στις 9 Απριλίου στο Μπερναμπέου



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του προγράμματος της La Liga. Η Barcelona, κάτοχος του τίτλου, θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου στο γήπεδο της, ενώ  η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται το Anoeta, χωρίς τον τιμωρημένο Μόντριτς, για να ξεκινήσει την επίθεσή της για τον τίτλο.

Η πρώτη αγωνιστική της σεζόν ( 20-21 Αυγούστου)

Barcelona-Betis

Real Sociedad-Real Madrid

Atlético-Alavés

Granada-Villarreal

Sporting-Athletic

Celta-Leganés

Málaga-Osasuna

Valencia-Las Palmas

Sevilla-Espanyol

Deportivo-Eibar

Το πρώτος κλάσικο θα'ναι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou, στις 3 Δεκεμβρίου στην 14η αγωνιστική. Και το δεύτερο, την 33η, στο Μπερναμπέου, στις 23 Απριλίου, αμέσως μετά τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Ατλέτικο στις 21 ​​Σεπτεμβρίου στο Camp Nou για την 5η αγωνιστική και θα επισκεφθεί το Καλντερόν την 24η, στις 26 Φεβρουαρίου, σε ό, τι θα'ναι η τελευταία της επίσκεψη στο γήπεδο του Manzanares.

Τα ντέρμπι της Μαδρίτης θα γίνουν στις αγωνιστικές 12 και 31, δηλαδή, στις 20 Νοεμβρίου στο Vicente Calderon στις 9 Απριλίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η La Liga θα σταματήσει τρεις εβδομάδες τα Χριστούγεννα

Ούτε ποδόσφαιρο τα Χριστούγεννα ούτε κάτι παρόμοιο. Η La liga θα σταματήσει τρεις εβδομάδες, στα τέλη του έτους και στις αρχές του 2017, έτσι ώστε η εμπειρία της περασμένης σεζόν, στην οποία υπήρξαν αγώνες μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δεν θα επαναληφθεί φέτος.

Κι αυτό γιατί η 16η αγωνιστική, στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Βαλένθια, αγώνας που δεν θα γίνει γιατί θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, θα τελειώσει την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου και η La liga δεν θα αρχίσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, δηλαδή, τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ένα διάλειμμα που δεν θα συμβεί στην Premier, η οποία θα'χει αγώνες , στις 26 και στις 31 Δεκεμβρίου κι επίσης στις 2 Ιανουαρίου, με παιχνίδια όπως το Liverpool-City, Tottenham-Chelsea  ή το Manchester United-Middlesbrough όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι Mou και Karanka.

Ο αναβληθέν αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βαλένθια στο Mestalla, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, θα γίνει στις 15 ή 22 Φεβρουαρίου, ανάλογα με το πότε το λευκό club, εφόσον προκριθεί, θα παίξει τον πρώτο αγώνα των 16 του Champions League.

Η Μαδρίτη θα παίξει δύο παιχνίδια στη Γιοκοχάμα, στις 15 και 18 Δεκεμβρίου (αν προκριθεί στον τελικό).

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.