News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Courtois του Valdebebas , στην περιοδεία με την πρώτη ομάδα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Της Laura Rubio

Ο Craninx είναι ο τελευταίος canterano που επιλέχθηκε απ'τον Ζιντάν για να πάει στην περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά


Ο Alex Craninx, ο δεύτερος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Castilla, ήταν ο τελευταίος canterano που θα ενταχθεί στην περιοδεία με την πρώτη ομάδα.

Ο τερματοφύλακας έφτασε απ'τη Μάλαγα πριν τέσσερις σεζόν , και είναι ένα απ'τα μεγάλα στοιχήματα του Λευκού Οίκου. Παρά το ότι ήταν αναπληρωματικός  πέρυσι στη θυγατρική , στο club ξέρουν ότι ο τερματοφύλακας μπορεί να γίνει ένας απ'τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες του ποδοσφαίρου, κι αυτός είναι ο λόγος που τόσο ο Ζιντάν όσο και το προπονητικό  επιτελείο του, έχουν επιλέξει τον Άλεξ για να'ναι ο τρίτος τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Στο Βέλγιο ξέρουν ήδη  την ποιότητά του. Ο νεαρός παίκτης έχει κληθεί επανειλημμένα να εκπροσωπήσει την εθνική του σε διοργανώσεις, με τα χαμηλότερα κλιμάκια και δεν απογοήτευσε ποτέ.

Τώρα, ο Craninx θα'χει την ευκαιρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, το λευκό σύνολο θα παίξει τρία παιχνίδια εναντίον μεγάλων της Ευρώπης: Τσέλσι, Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, και ποιος ξέρει αν ο Ζιντάν του δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.