News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Pogba σε πτώση

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Του José Félix Díaz

Η απόδοσή του στο Euro δεν έπεισε στο Μπερναμπέου



Το Euro δεν βοήθησε. Το παιχνίδι του Γάλλου, μακριά απ’τη θέση που του αρέσει να παίζει, η οποία είναι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή παρά στη δικιά του, δεν τράβηξε την προσοχή στην ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu. Αν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν υπήρχε η πεποίθηση ότι ο Πολ Πογκμπά ήταν ο εκλεκτός, τώρα οι αμφιβολίες κυριεύουν αυτούς που διοικούν, λόγω του κόστους μιας επιχείρησης που θα υπερβεί τα  120 εκατομμύρια €.

Υπέρ του ακόμα παίκτη της Γιουβέντους είναι τα νεύματα και οι χειρονομίες που στάλθηκαν στο λευκό club σχετικά με την επιθυμία του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνονται να’ναι αρκετά έτσι ώστε η madridista μηχανή να τεθεί σε λειτουργία για να ξεκινήσει μια επιχείρηση η οποία θα’ναι δύσκολη και πολύπλοκη.

Διακοπές στο  Los Ángeles

Ο Pogba έχει πάει διακοπές στο Λος Άντζελες, πόλη της Βορείου Αμερικής, απ’την οποία είναι σε συνεχή επαφή με τον Mino Raiola, παράγοντα και πρόσωπο της απολυτού εμπιστοσύνης του Γάλλου. Όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA,τόσο ο παίκτης όσο κι ο παράγοντας δίνουν προθεσμία μέχρι το τέλος του Ιουλίου για να ξεδιαλύνουν όλα τα ερωτηματικά για το μέλλον.

Η Γιουβέντους τον θέλει να συνεχίσει και να είναι διατεθειμένη να επανεξετάσει το συμβόλαιό του. Ο Μουρίνιο βλέπει επίσης τον Γάλλο ως πιθανή ενίσχυση παρά το ότι έχει εξετάσει επίσης άλλους παίκτες. Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν τω μεταξύ, αναμένει τις εξελίξεις. Το Euro δεν έχει χρησιμεύσει ως εφαλτήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή του απορρίπτεται εντελώς. Έχει ανοίξει ένα μοτίβο αναμονής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, έφυγε για διακοπές, επιστρέφοντας σήμερα στη Μαδρίτη, με το αίτημα η τάξη της ομάδας να μην υποστεί αλλαγές με αφίξεις παικτών που μπορεί να μην ταιριάζουν με του υπόλοιπους. Πιστεύει ότι η βάση της επιτυχίας του ήταν να καταφέρει να λειτουργήσει το ρόστερ ως μια ομάδα κι ως εκ τούτου ζήτησε να μετρηθεί στο μέγιστο οποιαδήποτε κίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός δεν θέλει τον Pogba, αλλά ότι θα μετρήσουν στα μέγιστο τις κινήσεις γύρω απ’αυτό που θεωρεί μια υγιή ομάδα και ενωμένη στο μέγιστο.

Ο Ζιντάν ζήτησε ενισχύσεις, αλλά δεν πιστεύει ότι είναι απαραίτητη μια επανάσταση σε μια ομάδα την οποία θεωρεί πρωταθλήτρια και γεμάτη φιλοδοξία. Ο Γάλλος δίνει προτεραιότητα στην ειρήνη και την ηρεμία στ’αποδυτήρια έναντι άλλων αξιών. Θέλει παίκτες δεσμευμένους στο σκοπό κι απ’το ρόστερ της περασμένης χρονιάς έχει να δει μόνο την ανταπόκριση των James και Isco για να διαπιστώσει προσωπικά ποιος έχει ανέβει στο κάρο οριστικά. Με τον Ισπανό διατηρεί λίγες αμφιβολίες, αλλά όχι με τον Κολομβιανό, ο οποίος πρέπει να πείσει με λόγια και πράξεις τους πάντες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.


Ο Ζιντάν εκτιμά αυτό που μπορεί να προσφέρει ο Pogba, αλλά γνωρίζει επίσης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πρέπει να φτάσει στο ποσά που εξετάζονται και δείχνουν στα 120 εκατομμύρια ευρώ ή σε ακόμη περισσότερα χρήματα. Τα πάντα έχουν μια τιμή και στο Μπερναμπέου πιστεύουν ότι ο Γάλλος δεν φτάνει ν’αξίζει αυτά τα χρήματα. Τουλάχιστον για τώρα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.