News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μεγάλη απόφαση του Giménez

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Του Isaac Suárez

Ο Ουρουγουανός εντάχθηκε στην Ατλέτικο με το ενδιαφέρον του αιώνιου αντιπάλου στον ορίζοντα

Ο Ουρουγουανός δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του βασικού, Σάβιτς και Lucas υπόσχονται ανταγωνισμό

65 εκατομμύρια η ρήτρα του Giménez

37 επίσημους αγώνες έπαιξε την περασμένη σεζόν



Ο José María Giménez εντάχθηκε σήμερα στην πειθαρχία της Ατλέτικο. Το έκανε συνοδευόμενος απ’τον Diego Godin ... και πολύ πριν από ό, τι θα επιθυμούσαν οι δύο τους μετά τον αποκλεισμό με την Ουρουγουάη στο Κόπα Αμέρικα. Και οι δύο ξεκίνησαν τη μονή προπόνηση μαζί με την ομάδα, αλλά όταν οι συμπαίκτες τους άρχισαν να τρέχουν έντονα, προπονήθηκαν μόνοι τους.

Ο Giménez αντιμετωπίζει ένα κεντρικό ζήτημα. Ο πράκτοράς του γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αν φέρει τελικά έναν στόπερ θα βάλει το όνομά του σε μια προνομιακή θέση στον κατάλογο, αλλά επίσης κι ότι η Ατλέτικο δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί κι αναφέρεται στη ρήτρα των 65 εκ. Τώρα που ξεκινά η νέα σεζόν, ο Josema θα πρέπει ν’ακούσει αυτές τις σειρήνες που προέρχονται απ’το Santiago Bernabeu, -κι επίσης κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου-ή να λάβει ως δεδομένο την παραμονή του στην Ατλέτικο και να επικεντρωθεί στον εσωτερικό ανταγωνισμό για να βρει μια θέση στην 11άδα.

Ένας αντίπαλος στο μέγιστο

Αυτή θα’ναι η τέταρτη χρονιά του Giménez ως rojiblanco παίκτης και, αν και για μεγάλο μέρος της τελευταίας έγινε σταθερός για τον Simeone, σήμερα, δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιαμφισβήτητος βασικός. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν 15-16 έχασε τη θέση απ’τον Σάβιτς, ο οποίος, για παράδειγμα, έπαιξε στον τελικό του Champions League, ένα αγκάθι που ο Ουρουγουανός έχει καρφωμένο στην καρδιά του και θα μπορούσε να τον ωθήσει να αναζητήσει μια αλλαγή αέρα. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο κύριος αντίπαλός του για τη θέση έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή δουλειά ως πραγματικό μηχανάκι. Ο Μαυροβούνιος έχει το πλεονέκτημα που συνεπάγεται η έναρξη της προετοιμασίας: είναι ήδη στην ομάδα για μία εβδομάδα και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών έχει δει το τεχνικό επιτελείο ευχαριστημένο με την εξέλιξή του. "Στη μπάντα, έρχεται ο Σάβιτς" αστειεύτηκε ο Germán Burgos σε μια άσκηση την περασμένη Τρίτη.

Σήμερα, όπως και το υπόλοιπο των ημερών που το ρόστερ υποβλήθηκε σε συνεχές τρέξιμο με ένταση, ήταν ένας από εκείνους που ηγήθηκε της ομάδας του, ενισχύοντας την ιδέα ότι η υποψηφιότητά του να’ναι ένας συνήθης παρτενέρ του Godin είναι περισσότερο από σοβαρή.

Στη συνέχεια υπάρχει ο Lucas, ένας άλλος που θέλει λεπτά, ένας άλλος που έχει προσφορές. Ο canterano έπεισε στα παιχνίδια που είχε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, λίγα αλλά ηχηρά. Έπαιξε στο Mestalla, έπαιξε στο Camp Nou, έπαιξε στο San Mames ... ο μεγαλύτερος των Hernandez είναι ένας ακόμα που υπόσχεται μάχη. Η Γιουβέντους ενδιαφέρθηκε ήδη γι’αυτόν και στην Αγγλία ακούγεται επίσης η Μάντσεστερ Σίτι. Είναι σαφές, σε κάθε περίπτωση, ότι αν ο Cholo κρατήσει τους τέσσερεις αμυντικούς του θα υπάρξει μάχη: ο Αργεντινός προπονητής έχει ξεκάθαρο ότι οι ομάδες μεγαλώνουν απ’αυτό τον εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών τους.


Το πρόγραμμα των ενσωματώσεων περνά τώρα απ’τον Vrsaljko, που θα’ρθει αυτήν την Κυριακή. Τρεις ημέρες αργότερα θα’ναι η σειρά των Koke, Juanfran, Augusto και Gaitán, στις 25 Ιουλίου θα φτάσει ο Carrasco και στις 4 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο Griezmann για να κλείσει την ομάδα. Ο Correa δεν έχει ακόμη ημερομηνία, ευρισκόμενος στην Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται το σχετικό άρθρο του Kike Marin στην El Confidencial:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.