News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ομάδες της La Liga επιστρέφουν στην δουλειά: μεταγραφές, φιλικά και ταξίδια

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Του Mario Cortijo

Έρχεται το καλοκαίρι και μαζί με αυτό, η αρχή της προετοιμασίας των ισπανικών ομάδων με όλα όσα συνεπάγεται αυτό: μεταγραφές, πωλήσεις, δανεισμοί, φήμες και φιλικοί αγώνες για την προετοιμασία του έτους



FC Barcelona



Η FC Barcelona, ​​πρόσφατη πρωταθλήτρια, φαίνεται να ζει ένα ήσυχο καλοκαίρι. Το azulgrana club έχει ανανεώσει τον Neymar, ένα βασικό κομμάτι για τον Λουίς Ενρίκε και πιθανό διάδοχο του Messi στον θρόνο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Επιπλέον, η άφιξη του Umtiti ενισχύει μια άμυνα που χρειάζεται στρατιώτες για να αντιμετωπίσει μια μακρά σεζόν και η σχεδόν κλεισμένη επιστροφή του Denis Suárez προσθέτει ενέργεια στις πλευρές.

Απ’την άλλη πλευρά, έχουν επιστρέψει οι δανεικοί από άλλους συλλόγους, των οποίων η μοίρα θα είναι πολύ διαφορετική: Alex Song και Montoya δεν υπολογίζονται απ’τον Luis Enrique, ενώ ο Χαλίλοβιτς, ενδεχομένως, θα φύγει δανεικός σ’άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του ανάπτυξη.

Για την προετοιμασία, η FC Barcelona επιστρέφει στην δουλειά στις 19 Ιουλίου και θα προπονηθεί στο Sant George Park (Αγγλία). Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Σέλτικ στο Δουβλίνο, την Leicester του Ρανιέρι στη Στοκχόλμη και την Λίβερπουλ του Jurgen Klopp. Ως αποκορύφωμα, θα’ρθει το Joan Gamper Trophy, όπου το azulgrana club θ’αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια. Θα’ναι το πρελούδιο του Ισπανικού Super Cup, στο οποίο θα παίξει εναντίον της Σεβίλλης.

Ρεάλ Μαδρίτης



Απ’τη μεριά της, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αποσπάσει απ’τη Μπαρτσελόνα την ηγεμονία της στην Ισπανία μετά την κατάκτηση του ενδέκατου Τσάμπιονς Λιγκ της στο Μιλάνο. Με τον Ζιντάν στο τιμόνι απ’το πρώτο λεπτό της προετοιμασίας και μ’έναν Gareth Bale διαρκώς αυξανόμενο, το λευκό σύνολο θα κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια σύντομη αλλά ελκυστική προετοιμασία, με αγώνες ενάντια στις PSG, Μπάγερν Μονάχου και Chelsea. Στις 9 Αυγούστου θα’χει την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του: το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης, πρωταθλήτριας του Europa League.

Οι αφίξεις κι αποχωρήσεις στο λευκό club παραμένουν μια διαρκής φήμη. Η πιθανή αποχώρηση του James με κατεύθυνση προς την PSG ή οι αφίξεις των Lewandowski ή Pogba είναι μόνο, προς το παρόν, μια πιθανότητα. Η μόνη πραγματικότητα είναι η επιστροφή του Morata στις τάξεις του λευκού συνόλου, ο οποίος θα πρέπει να πείσει τον Ζιντάν έτσι ώστε να μην δεχθεί το κλαμπ μία από τις προσοδοφόρες προσφορές που φτάνουν γι 'αυτόν.

Όσο αφορά τους δανεικούς, ο Coentrao θα’ναι η εναλλακτική λύση στον Marcelo στην αριστερή πλευρά σ’όλη τη σεζόν, ενώ οι νεαροί Diego Llorente, Marco Asensio, Burgui ή Vallejo θα παίξουν, κατά πάσα πιθανότητα, σε συλλόγους που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από ένα καλό έτος σε μικρότερες ομάδες.

Ατλέτικο Μαδρίτης



Η Ατλέτικο Μαδρίτης, τρίτη στο τελευταίο πρωτάθλημα, προσπαθεί ν’αφήσει μια καλή ανάμνηση στην τελευταία σεζόν της στο Vicente Calderón. Η ομάδα του Simeone θα προετοιμαστεί, όπως είναι σχεδόν παράδοση, στο Los Ángeles de San Rafael (Segovia, Ισπανία) απ’τις 7 Ιουλίου, αν και με ορισμένες επιπλοκές διότι οι διεθνείς θα φτάνουν με το σταγονόμετρο απ’τις διακοπές τους. Στη συνέχεια, οι colchoneros θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για ν’αντιμετωπίσουν την Τότεναμ στο Champions Cup Australia (29 Ιουλίου) και στη Melbourne Victory.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, οι φήμες περιστρέφονται γύρω απ’την άφιξη ενός επιθετικού αστέρα μετά το φιάσκο του Jackson Martinez. Ακούγονται δυνατά οι Higuaín, Diego Costa ή Cavani για να συμπληρώσουν ένα ρόστερ που έχει ήδη τις προσθήκες του νεαρού Diogo Jota, του στόπερ Vrsaljko και του Αργεντινού μέσου Nico Gaitán. Οι εξελίξεις αυτές συμπληρώνονται απ’την επιστροφή των δανεικών παικτών που έχουν λάμψει αυτή τη σεζόν, όπως ο Léo Baptistão ή Borja Bastón, που ψάχνουν μια θέση στο ρόστερ του Cholo. Άλλοι, όπως ο Manquillo, θα δουν την πόρτα της εξόδου.


Πριν απ’το ταξίδι στην ωκεάνια χώρα, οι atléticos θ’αντιμετωπίσουν τη Numancia στο Trofeo Memorial Jesús Gil στις 23 Ιουλίου και μετά την περιοδεία, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το Trofeo Carranza όπως έκαναν ήδη το περασμένο καλοκαίρι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.