News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Guardiola πάει για τον Kroos

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Στην Αγγλία επιμένουν ότι η City ετοιμάζει μια μεγάλη προσφορά για τον Γερμανό



Ο Pep Guardiola ψάχνει ένα φάρο για τη νέα City του και σύμφωνα με αρκετά βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο στόχος είναι ο Toni Kroos. Έχοντας αποκτήσει τον Ilkay Gündoğan, ο πρώην προπονητής των Μπάγερν και Μπάρτσα θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με έναν άλλο παίκτη πασών που ταιριάζει στο ποδόσφαιρό του.

Η Mirror ήταν η πρώτη που επισήμανε το ενδιαφέρον του Guardiola για τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Απ’την πλευρά του, το ESPN ανέφερε ότι το αγγλικό σύνολο ετοιμάζει μια προσφορά 75.000.000 € για το λευκό club, ενώ η Express ρίχνει στα 70 την πρόταση.

Η ρήτρα του Kroos ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια και κατά τη διάρκεια του Euro, ερωτώμενος για το μέλλον του, έσπευσε να επισημάνει ότι έχει τέσσερα χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης. «Είμαι εδώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία έχω συμβόλαιο ακόμη τεσσάρων ετών. Αυτό και μόνο θα πρέπει να’ναι αρκετό για να τερματίσει όλες τις φήμες», είπε.


Τόσο ο Guardiola όσο κι ο Kroos έχουν ξεκαθαρίσει επανειλημμένα ότι η έξοδος του παίκτη απ’τη Μπάγερν δεν οφείλονταν σε μια κακή σχέση μεταξύ τους. Ακριβώς το αντίθετο. Η ποδοσφαιρική εκτίμηση του Γκουαρντιόλα για τον Γερμανό διεθνή μοιάζει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.