News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor συνεχίζει με νάρθηκα στο αριστερό του πόδι

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Του Víctor Mata

Ο τερματοφύλακας κουβαλά τον τραυματισμό που ουσιαστικά τον έχει αποκλείσει απ’το Σούπερ Καπ



Ο Keylor Navas επέστρεψε απ’τις διακοπές του σήμερα το πρωί και παρουσιάστηκε στο Valdebebas μ’ένα νάρθηκα τοποθετημένο στο αριστερό του πόδι.

Ο τερματοφύλακας εγχειρίστηκε σε μια τενοντίτιδα στον αχίλλειο στις 9 Ιουνίου και πρέπει ακόμη να παίρνει κάποιες προφυλάξεις για τον αχίλλειο τένοντα.

Ο Keylor σχολίασε σε δηλώσεις στην εφημερίδα La Nación της Κόστα Ρίκα: «Είμαι ήρεμος, ο Θεός έχει ένα σχέδιο για όλα. Αυτό που έχω ξεκάθαρο είναι ότι αν κάποιος δεν είναι στο 100% δεν μπορεί να πει ψέματα στην ομάδα λέγοντας "είμαι καλά", μόνο για να παίξει, αυτό δεν είναι στα σχέδιά μου».

Πριν απ’την αναχώρηση για την Ισπανία, ο τερματοφύλακας εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσει δουλειά το συντομότερο δυνατό. "Δόξα τω Θεώ, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω πιο έντονη δουλειά, τώρα πρέπει να κάνω την αξιολόγηση και να δω πώς συνεχίζεται η αποκατάσταση. Οι γιατροί είναι αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα γι’αυτό, εγώ προσπαθώ μόνο να ακολουθήσω τα πάντα κατά γράμμα για να’μαι καλά όσο το δυνατόν συντομότερα".

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας ο οποίος έχασε το Κόπα Αμέρικα εξαιτίας αυτού του τραυματισμού, θα δουλέψει σκληρά για να προσπαθήσει να’ναι όσο το δυνατόν συντομότερα στις εντολές του Ζιντάν. Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει ότι είναι δύσκολο για τον τερματοφύλακα να μπορέσει να προλάβει το πρώτο σημαντικό γεγονός της σεζόν, το Super Cup Ευρώπης στις 9 Αυγούστου εναντίον της Σεβίλλης. Αν ο Tico δεν προλάβει, ο Kiko Casilla θα τον αντικαταστήσει.

Με τη σύζυγό του στην παρουσίαση του επιχειρηματικού της πρότζεκτ

Απ’την άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης παρευρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην παρουσίαση του νέου επιχειρηματικού πρότζεκτ της συζύγου του, Andrea Salas. Ένα πρότζεκτ που ονομάζεται Electro-Body Center, το οποίο βασίζεται σε μεθόδους προπόνησης μέσω των συστημάτων ηλεκτροδιέγερσης.


«Ήταν ένα πρότζεκτ που την έκανε πολύ ενθουσιασμένη και θα είμαι εδώ για να βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί να βοηθήσω, να την συμβουλεύσω σε ό,τι πρέπει να την συμβουλεύσω και για να το απολαύσω μαζί της. Νιώθω πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Keylor Navas.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.