News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco ποντάρει ν'ανακτήσει το καθεστώς αστέρα ενεργώντας καλά σε δευτερεύον ρόλο

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Του Alonso Castilla 

Δεν εξετάζεται η πώληση του Ανδαλουσιανού

Έχει αποφασίσει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας ότι το να φτάσει στο καθεστώς βασικού είναι σχεδόν αδύνατο. Απ'την δεύτερη γραμμή ελπίζει ν'ανακτήσει την εξέχουσα θέση του παρελθόντος


Αν η μόνιμα μεταλλασσόμενη  μεταγραφική αγορά δεν πει κάτι άλλο κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, θα συνεχίσει ακόμα μια σεζόν στα λευκά. "Ο Isco είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης  και δεν πρόκειται να φύγει", είπε ο Ζιντάν στην Ιταλία πριν από μερικές βδομάδες, λίγο μετά την κατάκτηση του ενδέκατου στο Μιλάνο. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να τρομάξει τους ενδιαφερόμενους συλλόγους  -που υπήρχαν- για τον μέσο της Μάλαγα. Ο πρωταγωνιστής ξέρει ότι έχει την αθλητική υποστήριξη  του αφεντικού  και τώρα θα'ναι η καθημερινή εργασία του αυτή που θα σηματοδοτήσει ποιο θα'ναι το καθεστώς του αυτή τη σεζόν.

Μ'ένα BBC στο οποίο προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να βήξει και μέσους όπως ο Modric, οι οποίοι έχουν ένα παρόμοιο ρόλο, βρίσκεται σαφώς σε μειονεκτική θέση , όπως έχει επίσης καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι το καλύτερο σενάριο για έναν παίκτη της κλάσης του, γνωρίζοντας ότι φορώντας άλλη φανέλα θα'χει μια άλλη αντιμετώπιση. Πριν απ'το τέλος της περασμένης σεζόν, ο προορισμός του έδειχνε σε κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί η έξοδός του απ'το club, ειδικά αν η σεζόν είχε τελειώσει άτιτλη, κάτι το οποίο θα'χε ως προκαλέσει σίγουρα μια βαθιά επανάσταση. Συνέβη το αντίθετο και τα λευκά νερά ηρέμησαν.

Όταν ο Ζιντάν ανέλαβε το madridista ρόστερ, δύο παίκτες εμφανίστηκαν στη σκηνή με άμεση ανάγκη αναβίωσης κι ανάκτησης για τον σκοπό. Ένας απ'αυτούς - ο James Rodriguez ήταν ο άλλος- ήταν ο Isco. Πολύ μακριά απ'τον Rafa Benitez και οι δύο τους, ο Γάλλος είχε την πρόθεση να φέρει στην επιφάνεια το τόσο εξαφανισμένο ταλέντο. Ο Ανδαλουσιανός μέσος κατέληξε να κερδίσει το παιχνίδι απ'τον Κολομβιανό. Άκουσε κάποιες περιστασιακές αποδοκιμασίες απ'τις κερκίδες του Santiago Bernabeu, αλλά τελείωσε την σεζόν, προσφέροντας ό, τι ζήτησε ο νέος στρατηγός. Σ'αυτήν τη νέα ξέρει ότι πρέπει να δώσει  ένα συν για να συνεχίσει να εκτιμάται ιδιαίτερα απ'τον προπονητή.


Ο τελικός του Μιλάνου

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πάντα μια ιδιαίτερη προτίμηση για τον Isco, κάτι που εκτιμά ο παίκτης. Καταλαβαίνει ότι πρέπει να αρχίσει να κωπηλατεί, ότι η επίτευξη εκ των προτέρων του καθεστώς βασικού είναι σχεδόν αδύνατη. Αλλά κι επίσης  ότι αν ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη του Ζιντάν, θα του δώσει το χώρο του, με τη μορφή παιχνιδιών και ποιοτικών λεπτών. Αυτό που συνέβη στον τελικό του Champions League είναι ένα καλό παράδειγμα, όταν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπήκε στον αγώνα στο 72ο λεπτό -αντικατέστησε τον Toni Kroos-, παίζοντας στο τελευταίο σκέλος ενός αγώνα πρώτης κατηγορίας.

Μ'ένα παρόμοιο προφίλ, ο Isco επιβλήθηκε ξεκάθαρα στον James Rodriguez στη μάχη για την εξέχουσα θέση. Ο Κολομβιανός, σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Ράφα Μπενίτεθ, δεν κατάφερε να πείσει τον Ζιντάν σε καμία στιγμή. Η απόδοσή του έπεσε στα τάρταρα, ενώ ο συμπαίκτης του, χωρίς να λάμψει πάρα πολύ, πρόσφερε μια πολύ υψηλότερη απόδοση στα μάτια του Γάλλου. Ο Zizou θέλει τον Isco στο πλευρό του, αν κι αυτός βλέπει ξεκάθαρα ότι ξεκινά απ'τη δεύτερη γραμμή κι ότι το να φτάσει σε μια θέση μεγαλύτερης σημασίας, δεν θα'ναι εύκολο.


Ο Jesé είναι άλλο πράγμα

Αυτός ο οποίος πρέπει να κωπηλατήσει, κι αρκετά, είναι ο James Rodriguez. Αυτή η εφημερίδα έχει αναφερθεί ήδη, χθες, στην κατάσταση του Κολομβιανού παίκτη. Η τελευταία του σεζόν  ήταν απογοητευτική απ'την αρχή μέχρι το τέλος. Αν με τον Rafa Benitez δεν έλαμψε ποτέ , με τον Ζιντάν δεν αναβίωσε όπως αναμενόταν. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προκάλεσε μια βαθιά δυσφορία στον εκτελεστικό τομέα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, απ'όπου δόθηκε εντολή στους συμβούλους του ν'αρχίσουν να κινούν τον πελάτη τους στην ευρωπαϊκή αγορά . Τώρα, αντίθετα, πρέπει να περιμένουμε για την λήψη μιας τελικής απόφασης.

Ο Isco δεν έχει καμία σχέση με τον Jesé Rodriguez. "Αν ήμουν φίλος του θα του έλεγα να ψάξει λεπτά", είπε ο Ζιντάν για τον canario. Σε αντίθεση με τον Isco, ο επιθετικός έχει ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι είναι ώρα να παίξει αλλού. Τώρα πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για να ωθήσει την καριέρα του, η οποία υπέστη μια απότομη επιβράδυνση κατά τις τελευταίες δύο σεζόν, εν μέρει λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο το Μάρτιο του 2014. Τώρα είναι στο χέρι του παίκτη να σκεφτεί για να επιλέξει το καλύτερο μέρος για ν'ανακτήσει την παλιά του αίγλη. Με λίγα ισπανικά κλαμπ να περιμένουν, όλα δείχνουν ότι θα μεταναστεύσει πέρα ​​απ'τα σύνορά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παραμονεύει, όπως και κάποιος σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ έχει θέσει το βλέμμα του.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.