News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προβλημάτισε ο Άγιαξ, γκολ ο Αλεσαντρίνι

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Προβλημάτισε ο Άγιαξ, γκολ ο Αλεσαντρίνι (video) Καλός επιθετικά, αλλά με... νερά στην άμυνα για άλλο ένα παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Άγιαξ, με τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τη Μαρσέιγ.

Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ο Άγιαξ, ούτε στο τελευταίο φιλικό πριν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ολλανδοί έδειξαν τη γνωστή ασταθή εικόνα, με την άμυνα να... μπάζει στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και έμειναν ισόπαλοι (2-2) με τη Μαρσέιγ, παρά το δυνατό ξεκίνημα που έκαναν στο παιχνίδι.

Ο Κασέιρα μόλις στο 7ο λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ για τον «Αίαντα», ενώ λίγο μετά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά το 20λεπτο, όμως, η εικόνα του άρχισε σταδιακά να αλλάζει.

Τα αμυντικά κενά ξεγυμνώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Μαρσέιγ να φέρνει το ματς «τούμπα» μέσα σε τρία λεπτά, με τον Σαρ (60') και τον Αλεσαντρινί (63'). Θυμίζουμε, μάλιστα, πως ο τελευταίος έχει «παίξει» πολύ στα ρεπορτάζ ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Η Μαρσέιγ συνέχισε να απειλεί, με τον Άγιαξ, τελικά, να καταφέρνει να το «μαζέψει», ισοφαρίζοντας στο 86' με τον Ντόλμπεργκ. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.