News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Guardiola «κλέβει» απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Gabriel Jesús

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Των Carlos Carpio και J. I. García-Ochoa

Ο Βραζιλιάνος θα παίξει στην City απ'τον Ιανουάριο μετά την καταβολή 32.000.000 €


Ο Gabriel Jesús θα παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι απ'τον επόμενο Ιανουάριο. Θα το κάνει μετά την καταβολή 32.000.000 € και μια συνομιλία μεταξύ του Βραζιλιάνο παίκτη και του Pep Guardiola, την οποία κατήγγειλε, αρκετά θυμωμένα, ο προπονητής της Palmeiras.

Ο παίκτης βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στην ατζέντα σχεδόν όλων των μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη-η Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ τους-, αλλά τελικά θα'ναι η City που θα'χει τις υπηρεσίες του. Κι όλα, χάρη στο modus operandi του Pep, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν διστάζει να σηκώσει το τηλέφωνο για να σαγηνεύσει νεαρά κοσμήματα που προσφέρει η αγορά. Το προσπάθησε με τον Odegaard, -στον οποίο υποσχέθηκε λεπτά στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν όταν ήταν 16 ετών- κι απέτυχε, αλλά τα κατάφερε με τον Gabriel Jesús κι επίσης με τον Sané, τον οποίο μόνο το πείσμα της Schalke -ζητά 50 εκ.- τον κρατά στη Γερμανία. Θα καταλήξει να υπογράψει αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο.

Η μέθοδος Γκουαρντιόλα, να τηλεφωνεί σε παίκτες  με συμβόλαιο, αρχίζει να ενοχλεί τους μεγάλους στην Ευρώπη, αρχίζοντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βλέπει ήδη την City ως έναν απ'τους μεγαλύτερους αντιπάλους της στο μέλλον. Τόσο στο κλείσιμο μεταγραφών -η  οικονομική ισχύ της Premier χάρη στα τηλεοπτικά δικαιώματα γίνεται ανησυχητική για το ισπανικό ποδόσφαιρο- όσο και για τον ανταγωνισμό στο Champions League. Η City χτίζει μια μεγάλη ομάδα για να εισβάλει στο Champions League.

Ανησυχία με τον Toni 

Αλλά ο Guardiola δεν διαταράσσει μόνο τα σχέδια της Μαδρίτης με τους νεότερους. Τις τελευταίες μέρες μπλέκεται επίσης με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν συμβόλαιο. Αυτή είναι η περίπτωση του Dani Carvajal, -με τον οποίο έψαξε μια προσέγγιση όταν ήταν ο Danilo αυτός που απολάμβανε το καθεστώς βασικού στη Μαδρίτη- και, πάνω απ'όλα, του Toni Kroos, τον οποίο θέλει πάση θυσία για να'ναι η αναφορά του στο κέντρο.

Παρά το γεγονός ότι ο Kroos επιμένει ότι δεν σκέφτεται ν'αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης - "Έχω ένα συμβόλαιο, έτσι δεν υπάρχει συζήτηση", διαβεβαίωσε πρόσφατα ο παίκτης- η πραγματικότητα είναι ότι μέσα στο λευκό σύνολο, υπάρχει κάποια ανησυχία για το τι θα μπορούσε να συμβεί με τον Γερμανό μέσα στον επόμενο μήνα. Ειδικά αν ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να πιέζει κι ο Ζιντάν εξακολουθεί να επιμένει με τον Pogba και δεν αλλάξει την ιδέα του να παίξει με τον Casemiro στη μεσαία γραμμή. Στο club φοβούνται ότι η υποθετική άφιξη του Γάλλου θα εκτοπίσει ή θα ή αφαιρέσει την εξέχουσα θέση απ'τον Kroos, έναν παίκτη που έχει πιάσει στα γραφεία του Bernabeu λόγω την ποιότητάς του, του επαγγελματισμού και της σοβαρότητάς του.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.