News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μεταγραφές: όλες οι ανοικτές πιθανότητες

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Του Juan I. García-Ochoa

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αγχώνεται με την προσχώρηση του André Gomes στη Barca

Ο Pogba, η μεγάλη επιθυμία του Ζιντάν, ​​ξαναμπαίνει στη σκηνή


Στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν αγχώνονται μετά την προσχώρηση του André Gomes στη Barca. Μάλλον το αντίθετο. Απόλυτη ηρεμία στη συγκέντρωση του Μόντρεαλ, όπου Florentino Perez, José Ángel Sánchez και Ζινεντίν Ζιντάν μιλούν καθημερινά κι ομαλά για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Δεν είναι κανένα μυστικό ότι ο ο André Gomes ήταν πολύ κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό ήταν πριν από μία βδομάδα, όχι την περασμένη Πέμπτη, όταν η Barça επισημοποίησε  τη μεταγραφή του. Εκείνη την ημέρα, το λευκό club είχε ήδη σταματήσει τις συνομιλίες με την Βαλένθια μπροστά στις αμφιβολίες που προέκυψαν στο προπονητικό τιμ και στο διοικητικό συμβούλιο σχετικά με την απόκτηση του παίκτη.

Ο André Gomes άρεσε στον Zizou , αλλά δεν θα μπορούσε να τον χωρέσει στην 11άδα. Και η πληρωμή σχεδόν 50 εκατομμυρίων για έναν παίκτη που δεν επρόκειτο να'ναι αδιαμφισβήτητος φαινόταν αδιανόητη για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα περισσότερο όταν ο James Rodríguez άλλαξε άποψη κι αποφάσισε να μείνει, ρίχνοντας στο κενό μια στρατοσφαιρική προσφορά 85.000.000 €. Είναι πιθανό ότι η PSG και οι μεγάλοι της Premier θα επιστρέψουν γι 'αυτόν, αλλά εν τω μεταξύ, χωρίς σημαντικές αποχωρήσεις, δεν υπάρχει galáctico υπογραφή. Όχι λόγω έλλειψης χρημάτων, τα οποία η Μαδρίτη τα'χει, αλλά για να μην προκληθεί υπεραριθμία στην ζώνη δημιουργίας Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Isco, James ... δεν μπαίνουν όλοι.

Η μη υπογραφή του Andre Gomes, απ'τον οποίο η Μαδρίτη παραιτήθηκε, δεν σημαίνει ότι το λευκό club έχει σταματήσει. Τίποτα τέτοιο. Η λευκή μηχανή συνεχίζει να δουλεύει κι ένα όνομα συνεχίζει ν'ακούγεται πιο δυνατά απ'τα άλλα: Πολ Πογκμπά. Με τον André Gomes στη γωνία, έμοιαζε ένα κλειστό κεφάλαιο, αλλά τώρα είναι και πάλι ανοικτό. Όπως και με τον André, θα πρέπει να γίνει χώρος στο ρόστερ, αλλά φτάνοντας η στιγμή, αν ο Pogba, όπως ο André, δεν αγχωθεί και συνεχίζει στη Juve, θα μπορούσε να'ναι ο άνθρωπος.

Ο Pogba ονειρεύεται το Μπερναμπέου ειδικά λόγω του Ζιντάν, ο οποίος είναι αυτός που τον  έχει βάλει στο μάτι. Τον θέλει με κάθε κόστος. Και με αυτή την έννοια, υπάρχει συζήτηση στη Μαδρίτη, γιατί ο μέσος της Γιουβέντους δεν καταφέρνει να γοητεύσει την διοίκηση. Ούτε ο αντιπρόσωπός του, Mino Raiola, που αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον, έχει κάνει περισσότερες από μια χειρονομίες στην λευκή ομάδα. Ο Pogba θέλει να παίξει στη Μαδρίτη. Ο Ζιντάν θέλει τον Pogba. Ο σύλλογος αμφιβάλει, και περισσότερο όταν κοιτά την τιμή: 120.000.000 € .

Το ποσό αυτό είναι αυτό που διατίθεται να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για κάποιο λόγο, η υπογραφή δεν τελειώνει. Κι ο Mou αρχίζει να κουράζεται ... Όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος περιμένει τον Ζιντάν, ο οποίος πιέζει τη Μαδρίτη να του φέρει το μεγάλο δώρο του για το πρώτο του πρότζεκτ στο λευκό σύνολο.

Πρώτα, αποχωρήσεις

Αλλά για να υπάρξουν αφίξεις, πρώτα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις. Κι αν ο James παραμένει, οι επιλογές μειώνονται. Ο Κολομβιανός έχει πει ότι θέλει να πείσει τον Ζιντάν, τον οποίο δεν τον πειράζει να μείνει με το 10 , αν κι ο αγαπημένος του σ'αυτή τη θέση είναι ο Isco. Αυτό κατέστησε σαφές ο Γάλλος αυτό το καλοκαίρι σε μια εκδήλωση στο Τορίνο, σε μια δήλωση που δεν άρεσε στο κλαμπ. Το ότι ο Γάλλος έδειξε έτσι προτίμηση στον malagueño και  δεν ήταν ποτέ τόσο απόλυτος με τον Κολομβιανό δεν το κατανοούν, γιατί όταν έρχεται η ώρα να γίνει μια μεταγραφή και να αναζητηθεί μια πώληση ... ίσως το θύμα να'ναι το 22 της Μαδρίτης.

Όλα είναι ανοιχτά, ως εκ τούτου, στη Μαδρίτη. Σήμερα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καμία μεταγραφή ούτε την έξοδο παικτών όπως ο James ή ο Isco. "Είμαστε εκεί, τους κοροϊδεύουμε λίγο, αλλά ήρεμα", είπε ο Florentino στον ZZ σε ένα αινιγματικό μήνυμα που κατέγραψε το Cuatro.

Μόνο μεταγραφές που κάνουν τη διαφορά σε ένα σπουδαίο ρόστερ

Ζιντάν και Florentino συμφωνούν σ'ένα πράγμα: "Υπάρχει ένα σπουδαίο ρόστερ". Και η ενίσχυση ενός σπουδαίου ρόστερ δεν είναι εύκολη. Έτσι, η ιδέα σήμερα είναι να γίνουν μερικά αγγίγματα και πολλής ποιότητας και μέλλοντος. Επειδή η μεταγραφή απλά για να γίνει μια μεταγραφή, δεν έχει κανένα νόημα. Με τις επιστροφές των Coentrao και Morata, η Μαδρίτη έχει ντουμπλάρει ήδη όλες τις θέσεις. Ίσως δεν έχει έναν καθαρό αντικαταστάτη για τον Modric, αλλά έχει παίκτες να βάλει σ'αυτή τη θέση: Isco, James, Kovacic... Αμυντικός μέσος υπάρχει μόνο ένας, αλλά επίσης δεν είναι απαραίτητο στη Μαδρίτη να τρελαθούν ψάχνοντας έναν Casemiro.

Επειδή ο Kroos μπορεί να παίξει εκεί και υπάρχουν παίκτες στον Καναδά, όπως ο υποσχόμενος Marcos Llorente, που λαχταρούν για μια θέση στην πρώτη ομάδα και δεν θέλουν να φύγουν. Για το λόγο αυτό, οι ενισχύσεις θα'ναι πολύ προσεκτικές στη Μαδρίτη. Ο Ζιντάν δεν θέλει ανισορροπίες στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.