News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio παίρνει γαλόνια

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο νεαρός balear αποδεικνύει με το ποδόσφαιρό του ότι έχει θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης



Δεν τον πειράζει αν δίπλα του είναι ένα αγόρι απ’την Castilla ή ένας έμπειρος παίκτης της εθνικής Ισπανίας. Δεν έχουν σημασία οι παίκτες που τον περιτριγυρίζουν στο γήπεδο, η νοοτροπία του Marco Asensio δεν αλλάζει ποτέ. Με το αιώνιο χαμόγελό του είναι σε θέση να ξεπεράσει τις γραμμές πίεσης χάρη στην ταχύτητά του και να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το ισχυρό σουτ του. Με τα «όπλα» του έχει βρει μια θέση στην ομάδα του Ζιντάν, ο οποίος τον γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι.

Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ηγέτης της Κ 19 η οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και τώρα το έχει κάνει με 34 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου. Ο balear συνεχίζει να’ναι τολμηρός κι ορμητικός στο γήπεδο, κάτι που τον βοήθησε να κερδίσει γαλόνια στο ισπανικό ποδόσφαιρο.



Η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι ο Marco Asensio μπορεί ν’ανταγωνιστεί με τους μεγάλους παίκτες του ηπειρωτικού ποδοσφαίρου φάνηκε στην τελευταία αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής με την ανδρών βγήκε στο γήπεδο μετά το διάλειμμα και, χωρίς αμφιβολία, ήταν ο καλύτερος. Περιτριγυρισμένος απ’τα αγόρια της Castilla πήρε την ομάδα στην πλάτη του για να δημιουργήσει τον κίνδυνο για το τέρμα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρώτα έδειξε το μοναδικό του τρόπο να μεταφέρει τη μπάλα ελέγχοντάς την ενώ τρέχει. Κολλημένη στο πόδι και χωρίς να δίνει πιθανότητα στον αντίπαλό να μπορεί να κόψει την προώθησή του νόμιμα, ο Asensio μοιάζει στο ένας μ’έναν τους Isco, James και σία. Όχι μόνο δεν τον επιβαρύνει η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι στα μέτρα του. Λίγα λεπτά αργότερα έκανε ένα δυνατό αριστερό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.


Έτσι, με την επικείμενη αποχώρηση του Jesé και τις αμφιβολίες για τους James και Isco, ο Marco Asensio θα μπορούσε να γίνει ο μπαλαντέρ που χρειάζεται ο Ζιντάν για να συνοδέψει τις μεγάλες μορφές του λευκού συνόλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι madridistas έχουν ένα κόσμημα που αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.