News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Hugo Sánchez: «Έκλαψα για τον πόνο του Cristiano και χάρηκα με τον τίτλο του»

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Του Juan Castro

Αναγνωρίζει στο Radio MARCA ότι μπήκε στην θέση του Πορτογάλου

«Θα ήθελα να κερδίσει τη χρυσή μπάλα ο Κριστιάνο, επειδή την αξίζει, οι αριθμοί υπάρχουν σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο»

«Δεν γνωρίζω τον χαρακτήρα και την αγριάδα του Morata, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θα αντέξει να’ναι αναπληρωματικός»

«Ο Μέσι χρειάζεται υποστήριξη, αγάπη κι αναγνώριση. Οι παίκτες δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι»

«Ήλπιζα ότι η Ισπανία θα’φτανε μακριά, η θέση της Πορτογαλίας αντιστοιχούσε στην Ισπανία. Ο δρόμος ήταν καθορισμένος κατά κάποιον τρόπο, τώρα πρέπει να ταιριάξουν τα κομμάτια και να ελπίζουμε να μην χαθεί το στυλ»



Ο Μεξικανός πρώην επιθετικός και προπονητής, Hugo Sanchez, πέρασε απ’τα μικρόφωνα του Radio MARCA, την ημέρα των 58ων γενεθλίων του. Ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Ράγιο, μεταξύ άλλων, εξήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ανέλυσε το Euro. Αναφέρθηκε, επίσης, στην τωρινή madridista ομάδα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πραγματικά χάρηκα πολύ, του αξίζει. Είδα την σύγκρουση και πώς γύρισε το γόνατο προς τα μέσα. Πόνεσα και υπέφερα ακόμα κι εγώ. Οι κόρες μου εξεπλάγησαν, δάκρυσα και μπήκα στη θέση του. Δάκρυσα λόγω του ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει σ’ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του, δεν είχε κερδίσει τίποτα με την Πορτογαλία, ήταν πολύ συγκινητικό. Οι Πορτογάλοι ήταν πειθαρχημένοι και οι Γάλλοι είχαν μια χαλάρωση και υπερβολική αυτοπεποίθηση. Χάρηκα πολύ για τον Κριστιάνο».

Η ενέργεια του Payet: «Ήταν τυχαίο, δεν ήταν εκ προθέσεως, δεν υπολόγισε τη σοβαρότητα της ενέργειας. Τα δίνει όλα σε κάθε φάση, η ενέργεια είναι ακούσια. Ήταν η κακιά στιγμή, ακριβώς όταν στηρίζονταν ο Κριστιάνο στο πόδι, ήταν όταν ήρθε το χτύπημα στο γόνατο απ’το πλάι. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι σοβαρό και δεν υπάρχει μια ολική ρήξη. Να επιστρέψει σύντομα».

Χρυσή Μπάλα: «Θα ήθελα να την κερδίσει ο Κριστιάνο γιατί την αξίζει, οι αριθμοί υπάρχουν σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο. Είναι βαθμοί που προσθέτουν, εκτιμώντας το τι έχουν κάνει άλλοι αντίπαλοι, όπως ο Μέσι, ο Luis Suarez ή ο Griezmann».


Eder, ο ήρωας της Πορτογαλίας: «Είναι ένα θαυμάσιο γκολ, άντεξε σωματικά, κάλυψε φανταστικά. Ο Γάλλος αμυντικός δεν είχε τον έλεγχο. Ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα. Ο Eder εκμεταλλεύτηκε τον όγκο και το σουτ ήταν τεράστιο. Αυτό το γκολ πέρασε στην ιστορία για τον ίδιο και για την Πορτογαλία».

Álvaro Morata: «Είναι περίπλοκο, στην περίπτωση του Μπενζεμά υπάρχει μια αγάπη απ’το διοικητικό συμβούλιο κι απ’τον πρόεδρο. Απ’ότι έχω ακούσει δεν έχει καμία θέση από άποψη λεπτών για να σκεφτεί ότι θα’ναι βασικός. Ήταν σταθερός στη Γιουβέντους. Θα πρέπει να εκτιμήσει πόσο βολικό θα’ταν να το’χει όταν έρχεται με την πρόθεση να’ναι βασικός με τους Bale και Κριστιάνο. Δεν ξέρω τον χαρακτήρα και την αγριάδα του, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θ’αντέξει να’ναι αναπληρωματικός. Θα ξεβολευτεί λίγο και είναι μια απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Το να υπολογίζεται έτσι δεν μπορεί να’ναι ευνοϊκό και θετικό. Μπορεί να’ναι όπως συνέβη με τον Chicharito, που ο συμπατριώτης μου έθιξε την περηφάνια του Μπενζεμά, αλλά θα’ναι δύσκολο να γίνει αναπληρωματικός ο Γάλλος. Δεν ξέρω αν ο Morata δείξει τον χαρακτήρα για ν’ανταγωνιστεί ενάντια στους Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο και να πω ότι θα’ναι βασικός».

Η απουσία του Μπενζεμά απ’τη Γαλλία: «Κανείς δεν θυμήθηκε τον Μπενζεμά σ’όλο το Euro μέχρι τον τελικό. Αυτό λέει πολλά. Το ερώτημα παραμένει στον αέρα. Για την υποτίμηση ενός παίκτη της ποιότητας του Μπενζεμά, το λόγο έχει μόνο ο Deschamps».

Πέπε: «Πάντα μου άρεσε ο χαρακτήρας του Πέπε, είναι ένας ηγέτης. Στο παρελθόν είχε αντιδράσεις που δεν άρεσαν στον κόσμο. Αλλά όλες οι εθνικές του κόσμου θα’θελαν να’χουν έναν τέτοιον στόπερ. Ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Euro με διαφορά, λόγω της ηγεσίας του. Αν δεν ήταν εκεί ο Pepe, η Πορτογαλία δεν θα’ταν πρωταθλήτρια».

Ο καλύτερος παίκτης του Euro: "Ο Griezmann είχε δύο ή τρεις ευκαιρίες στον τελικό, που αν τις είχε βάλει θα μάχονταν για όλα όσα ειπώθηκαν όπως για την διεκδίκηση της χρυσής μπάλας απ’τον Κριστιάνο".

Η παραίτηση του Messi: "Κατανοώ και μπαίνω στη θέση του, κι εγώ το έκανα στη μεξικανική εθνική ομάδα. Έπαιζα στην Ισπανία κι αμφισβητήθηκε η ικανότητα μου να βρίσκομαι στην εθνική. Υπήρχαν κάποια πρόσωπα στην Ομοσπονδία και σταμάτησα να πηγαίνω. Καταλαβαίνω τον Messi. Υπάρχει ένας φθόνος στη χώρα του επειδή βαραίνει πολύ το ότι δεν εκπαιδεύτηκε στην Αργεντινή, αλλά στη Barcelona. Σε αντίθεση ο Μαραντόνα εκπαιδεύτηκε στη χώρα του και στη συνέχεια πήγε στη Barcelona. Δεν είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Δεν το δέχονται. Ο Messi έχει μια ομοιότητα μ’αυτό που έκανε ο Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990. Ο Messi χρειάζεται υποστήριξη, αγάπη κι αναγνώριση. Οι παίκτες δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι. Για παράδειγμα, το κλάμα του Κριστιάνο άγγιξε την καρδιά μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να κάνουμε την υπέρβαση στη χώρα μας θα πρέπει να μας εκτιμούν, πρέπει να φροντίσεις αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό είναι ό, τι χρειάζεται απ’τους Αργεντινούς. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει".

André Gomes: "Η Ρεάλ Μαδρίτης συνηθίζει να φέρνει τους καλύτερους στον κόσμο, αν έρθει θα’ναι επειδή είναι ένας απ’αυτούς".

Pogba: "Του έλειψε ηγεσία, δεν ήταν ο πρωταγωνιστής που αναμένεται απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη γαλλική εθνική ομάδα".

Η ισπανική ομάδα. "Ήλπιζα ότι η Ισπανία θα’φτανε μακριά, η θέση που είχε η Πορτογαλία αντιστοιχούσε στην Ισπανία. Το παιχνίδι με την Κροατία ήταν κλειδί. Ο δρόμος ήταν καθορισμένος κατά κάποιον τρόπο, τώρα πρέπει να ταιριάξουν τα κομμάτια και να ελπίζουμε να μην χάσει το στυλ. Μου αρέσει το παιχνίδι της Ισπανίας σε σχέση με άλλων εθνικών. Ο Del Bosque είναι ένας μύθος. Είναι στο ύψος των μεγαλύτερων προπονητών. Ο Λουίς Αραγονές είναι επίσης ένα σημείο αναφοράς κι εμένα μ’επηρέασε. Ο Miguel Munoz επίσης. Θα μείνουν ως αναφορές, δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Η Ισπανία δεν θα’ταν η ίδια χωρίς αυτούς τους τεχνικούς".


Το μέλλον του. "Αυτή τη στιγμή είμαι σχολιαστής του ESPN, όπου αναλύω το ποδόσφαιρο του Μεξικού, το ισπανικό και το διεθνές. Πληρώνομαι περισσότερα απ’ότι ως προπονητής. Η πίεση του τεχνικού στο Μεξικό και στον κόσμο είναι πολύ ισχυρή. Δεν αποκλείω να δεχτώ ενδιαφέρουσες προτάσεις απ’την Ισπανία ή άλλα μέρη του κόσμου. Στο Μεξικό δεν ξέρω. Στην Πατσούκα άλλαξε η ζωή μου, όταν η γυναίκα και οι κόρες μου ήταν καλά στην Ισπανία, και δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Εάν δεν είναι μια σοβαρή προσφορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου θα φανεί η ικανότητά μου όπως στην Πούμας ή στην εθνική Μεξικού, δεν θα δεχτώ. Μου λείπει η ισπανική ζωή, η γυναίκα μου και οι κόρες μου θέλουν να επιστρέψουν".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.