News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Άξια επιβράβευση για τον Lucas Vázquez

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο canterano θ’ανέβει στη μισθολογική κλίμακα παικτών όπως ο Νάτσο κι ο Carvajal



Ήρθε απ’το χέρι του Ράφα Μπενίτεθ κι εκτοξεύθηκε με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο. Ο Lucas Vázquez εμφανίστηκε πατώντας στις μύτες των ποδιών και κατέληξε να’ναι καθοριστικός στην τελική ευθεία της σεζόν. Η επιστροφή του στη madridista οντότητα συνοδεύτηκε από ένα μέτριο συμβόλαιο, που ένα χρόνο αργότερα θα τροποποιηθεί λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης στο γήπεδο και της μεγάλης προθυμίας του να δουλέψει καθημερινά.

Ο Gines Carvajal κι ο José Ángel Sánchez, γενικός διευθυντής της madridista οντότητας, διαπραγματεύονται ήδη μια βελτίωση του μισθού του Ισπανού διεθνή που θα τον βάλει στην κλίμακα που αξίζει η απόδοσή του και στο ύψος παικτών όπως ο Carvajal ή ο Nacho, canteranos όπως ο gallego.

Ο Lucas Vázquez δεν δίστασε, όταν πριν από ένα χρόνο, ο Ράφα Μπενίτεθ υποστήριξε την παρουσία του στην πρώτη ομάδα των λευκών. Ο τεχνικός ήθελε ένα παίκτη πλευράς και μετά από μια συνάντηση των ηγετών του συλλόγου με τον πράκτορά του, σφραγίστηκε η επιστροφή του gallego παίκτη.

Ο Lucas Vázquez πόνταρε δυνατά. Ήξερε ότι δεν θα ήταν εύκολο να’χει λεπτά και να’ναι σημαντικός. Δεν τον ένοιαξε, όπως επίσης ούτε κι ο μισθός. Ήξερε ότι με το λίγο που θα φορούσε τα λευκά δεν επρόκειτο να απογοητεύσει εκείνους που στοιχημάτισαν σ’αυτόν κι ότι η θέση του στην αγορά θα ανέβαινε. Επιπλέον, το να’παιζε στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το όνειρό του κι έτσι θα μπορούσε να το δει να εκπληρώνεται.

Με τον Rafa Benitez στον πάγκο στόχευσε ήδη ψηλά, αλλά ο προπονητής δεν κατέληξε να δώσει στον εσωτερικό αυτή τη διάρκεια ως βασικό που χρειάζεται κάθε παίκτης. Με τον Ζιντάν η ιστορία άλλαξε κι ο gallego άφησε στον πάγκο παίκτες όπως ο James ή ο Isco, παίζοντας 33 παιχνίδια, 12 εκ των οποίων ως βασικός.

Το αποκορύφωμα της καλής σεζόν του ήταν η κλήση του Vicente del Bosque για το Euro. Ο Lucas Vázquez έκανε πρεμιέρα σ’ένα φιλικό εναντίον της Γεωργίας κι έπαιξε λίγα λεπτά κατά της Ιταλίας στο Saint-Denis.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.