News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φαβορί η Nova

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/72000/72589/1000x600/favori_i_nova_1.jpgΕληξε το συμβόλαιο του ΟΤΕ TV με την Φούτμπολ Λιγκ.
 
 
Τα τηλεοπτικά είναι μία δεδομένη πηγή εσόδων για τον ΑΡΗ της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση νέας... τηλεπτικής στέγης.

Το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ ΤV ολοκληρώθηκε και έτσι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί εκ νέου για την παραχώρηση των δικαιωμάτων της λίγκας. Με το προβάδισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, να το έχει η Nova.

Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια η Nova έχει απομείνει με την Σούπερ Λιγκ, αφού ο ΟΤΕ ΤV πέραν της Β' Εθνικής είχε και όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για αυτό και η Nova σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να κάνει την δική της ρελάνς και να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την Φούτμπολ Λιγκ, θέλοντας να επωφεληθεί κυρίως από την παρουσία του ΑΡΗ αλλά και ομάδων όπως ο ΟΦΗ.

Φυσικά ο ΑΡΗΣ έχει το δικαίωμα να διαλέξει την συνδρομητική πλατφόρμα που θα δείχνει τους αγώνες του την νέα σεζόν. Μιλάμε άλλωστε για την πιο εμπορική ομάδα της κατηγορίας και έτσι έχει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί για ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.