News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στο τραπέζι με ΜακΝίλ...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

http://www.metrosport.gr/images/thumbs_large/sVVF9zv4G8YjQhVvx7mR.jpgΒελτιωμένη πρόταση θα καταθέσουν οι «κίτρινοι» στον απόφοιτο του Μαρκέτ.
 
 
Οι ανανεώσεις παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τον ΑΡΗ, με τις οποίες θέλει να τελειώνει άμεσα για να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ. Η παραμονή των Αμερικανών αποτελεί προτεραιότητα για τους «κίτρινους». Για αυτό άμεσα θα ξεκινήσουν συζητήσεις, ξεκινώντας από τον Τζερέλ ΜακΝίλ.

Ο 29χρονος γκαρντ ήταν από τους ηγέτες του φετινού ΑΡΗ και ο Πρίφτης ποντάρει πολλά στην παρουσία του και την νέα σεζόν στην ομάδα. Ετσι λοιπόν οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να κάτσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι με τον Αμερικανό, στον οποίο θα προτείνουν συμβόλαιο με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που πήρε φέτος.

Με τις εμφανίσεις του άλλωστε, κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ήδη βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων. Μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός. Για αυτό και στον ΑΡΗ θέλουν η ανανέωση του συμβολαίου του να τελειώνει άμεσα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην ομάδα και να δουλέψει ξανά με τον Πρίφτη.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.