News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Αυτός είναι καρπός της δουλειάς όλων"

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

«Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα αν δουλεύουμε ως μια ενωμένη ομάδα»

«Είναι μια ημέρα για να απολαύσουμε τη στιγμή μαζί με τους οπαδούς μας», πρόσθεσε ο προπονητής.


Τέλεια βραδιά για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μόλις τέσσερις μήνες ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα του προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Ο Γάλλος αξιολόγησε την παρουσία των λευκών στο Μιλάνο: «Είμαι χαρούμενος, όχι μόνο για μένα. Είναι δουλειά όλων. Χαρούμενος για τους παίκτες, επειδή αυτό που έκαναν σήμερα ήταν φανταστικό. Υποφέραμε επειδή σ’έναν ημιτελικό υποφέρεις πάντα, αλλά πήραμε την πρόκριση κι αυτό είναι σημαντικό για μας».

«Χαίρομαι που είμαι επικεφαλής αυτής της μεγάλης ομάδας. Χαίρομαι  που απολαμβάνω την ευκαιρία που μου έδωσε αυτός ο σύλλογος, να προπονήσω αυτούς τους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα αν δουλεύουμε ως μια ενωμένη ομάδα. Το είδαμε απόψε και μπορούμε πλέον να απολαύσουμε τον τελικό».

Όνειρο του ενδέκατου

"Ναι, φυσικά. Αλλά είναι μια ημέρα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη στιγμή και μαζί με τους οπαδούς, που ήταν πρωτοφανείς. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη και θα’ναι ένα δύσκολο ματς, στις 28 Μαΐου. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά για την Κυριακή. Είναι το καλό στο ποδόσφαιρο, να σκέφτεσαι αυτό που πρέπει".

Φαβορί στο Μιλάνο

"Δεν υπάρχει φαβορί. Πρόκειται για έναν τελικό, εμείς οι δύο αξίζαμε να’μαστε σ’αυτόν. Όπως πάντα, όταν ξεκινάει το παιχνίδι, είναι στο 50%".

Ο αντίπαλος

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε. Δεν είδα μια χαλαρή City, είδα μια ομάδα δεσμευμένη που μας έβαλε δυσκολίες. Έπαιξε κι αμύνθηκε καλά. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι μας κόστισε. Αξίζαμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά είναι ένας ημιτελικός και υποφέραμε μέχρι το τέλος».

«Κερδίσαμε το παιχνίδι με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι υποφέραμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό, τι θέλει και να πει ότι η City δεν έκανε τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι έκανε πολλά. Δεν παραχωρήσαμε ευκαιρίες επειδή αμυνθήκαμε καλά και ήμασταν καλά στην τακτική».

Το μερίδιο της αξίας του

«Είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας. Κάτι κάνω καλά, σίγουρα. Αλλά όχι μόνο εγώ, είναι θέμα όλων που εργάζονται μαζί μου. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες. Είναι αυτοί που σου επιτρέπουν να απολαύσεις το ποδόσφαιρο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο κι όταν βλέπω να κάνουν ότι έκαναν είμαι χαρούμενος. Υποφέρω λίγο περισσότερο ως προπονητής, απ’ότι ως παίκτης. Είμαι σε ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές»

Cristiano
"Είναι καλά πλέον, έχει παίξει 90 λεπτά είναι μια χαρά. Σωματικά τον βλέπω στο 100% και θα συνεχίσει να παίζει. Είμαι χαρούμενος με ό, τι έχει κάνει, όπως και μ’όλους τους παίκτες".

Casemiro και Μπενζεμά

"Αν είναι καλά αύριο θα προπονηθούν με την ομάδα. Δεν θα περιμένουμε τον τελικό. Έχουμε μεγάλα παιχνίδια τώρα. Την ίδια στιγμή που δεν θα διακινδυνεύσουμε τίποτα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να συνεχίσουμε".

Ο Jesé στην κορυφή

"Επειδή ο Κριστιάνο είναι παίκτης της πλευράς κι ο Gareth επίσης. Όταν υπάρχει ο Karim παίζει στη μέση. Στο παιχνίδι είδαμε ότι υπήρχαν αλλαγές μεταξύ τους. Θα πρέπει να’χουν πολλή κίνηση. Έβαλα αυτήν την 11άδα στην αρχή και, στη συνέχεια, έκανα τις αλλαγές. Κρατάω τα καλά απ΄τον αγώνα, στον οποίο υποφέραμε, αλλά πετύχαμε αυτό που όλοι θέλαμε".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.