News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale προετοιμάζεται για το Riazor

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του

Ανάρρωσε απ’τον πόνο στο γόνατό του



Ο Gareth Bale προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κατά την σημερινή προπόνηση του Ζιντάν. Ο Ουαλός, ο οποίος έχασε το παιχνίδι εναντίον της Βαλένθια λόγω ενός ήπιου διαστρέμματος στο αριστερό γόνατο, είναι έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα’χει στη διάθεσή του όλο το «BBC» για να αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική της Liga BBVA και τον τελικό του Champions League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Jesé δεν προπονήθηκε καθώς υποφέρει από γρίπη, ενώ ο Lucas Vázquez συνέχισε με τη διαδικασία ανάρρωσής του.


Ο Ζιντάν κάλεσε τους παίκτες της Castilla Marcos Llorente, Borja Mayoral και Martin Odegaard. Η μπάλα κυριάρχησε σε μια προπόνηση, η οποία ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό προθέρμανσης. Στη συνέχεια οι Λευκοί χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έκαναν ασκήσεις κοντρόλ, πάσας και κατοχής. Αργότερα έκαναν ασκήσεις σπριντ και τετ α τετ πριν τελειώσουν μ’έναν αγώνα σε γήπεδα μειωμένων διαστάσεων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.