News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μνημείο στον Zidane

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο Γάλλος έχει γίνει το σημείο αναφοράς του madridismo

Η ομάδα έχει αποδεχθεί την ηγεσία του κι ο σύλλογος βλέπει τον Zizou ένα στοίχημα του παρόντος... και του μέλλοντος



Ζιντάν 2018. Ο Zizou δεν έχει κερδίσει την παραμονή για την κατάκτηση του ενδέκατου, αυτό το δικαίωμα άρχισε να το κατακτά απ’την ίδια ημέρα που πάτησε στ’αποδυτήρια της πρώτης ομάδας ως προπονητής κι έχει αποκορυφωθεί με μια επιτυχία προορισμένη για διάφορους τεχνικούς, ειδικούς, που καλούνται να γράψουν την ιστορία του ποδοσφαίρου λόγω του μεγαλείου τους.

Sergio Ramos στον Ζιντάν: "Μας οδήγησες στο ενδέκατο, ευχαριστούμε θρύλε"

Πρώτα το έκανε ως παίκτης και τώρα ως προπονητής. Ο Γάλλος είναι ήδη ένα μνημείο για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον θαυμάζουν και τον εξιδανικεύουν. Τους αρέσει ο νικηφόρος χαρακτήρας του, αλλά και το διακριτικό προφίλ που του επιτρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και ν’αφήνει το επίκεντρο της επιτυχίας σε άλλους, για όσους φορούν τα κοντά. Δεν χρειάζεται να φωνάξει. Ο ψίθυρος του και το βλέμμα του να επιβάλλονται περισσότερο απ’τις κραυγές των άλλων. Θέμα ηγεσίας, αυτό που στην Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται σε εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίς συγκρίσεις, αλλά με σιγουριά, αυτή που ο Florentino Perez τοποθέτησε σ’αυτόν από εκείνη την ημέρα στο Μονακό την οποία  υπέγραψε σε μια χαρτοπετσέτα τη λευκή δέσμευσή του.

Διακριτικός για το βήμα πίσω

Στην επίσκεψη της ομάδας στην Cibeles άφησε τη σφραγίδα του. Προτίμησε να μείνει στο περιθώριο, παρακολουθώντας τη λευκή θεά και τον Ramos να τοποθετεί τη σημαία στην πρώτη οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης, απ’το να ψάξει τις κάμερες. Ο πρωταγωνισμός, για κάποιους παίκτες που έχουν βρει αυτόν τον ηγέτη που δεν είχαν κατά τους πρώτους μήνες της σεζόν. Ο Zizou θα ξεκινήσει το επόμενο πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης και θα το κάνει με φωνή και ψήφο. Ο Florentino Perez άκουγε τη σκέψη του πριν και τώρα ακόμα πιο δικαιολογημένα, για να πράξει. Το βάρος του μέσα στο σύλλογο έχει αυξηθεί. Λογικό.

«Έχει διαποτιστεί απ’το madridismo από τότε που ήρθε το 2001. Έχει τον σύλλογο στο μυαλό και στην καρδιά του», έτσι απαντούν οι εργαζόμενοι της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ερωτώνται για τον Ζινεντίν Ζιντάν κι αυτόν τον προσδιορισμό για τον οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ο Γάλλος και που τον οδήγησε να κερδίσει τρία Champions League. Το πρώτο ως παίκτης, στη συνέχεια ως βοηθός του Αντσελότι και το περασμένο Σάββατο στο Μιλάνο ως ο μέγιστος τεχνικός υπεύθυνος, κάτι που κανείς δεν έχει κάνει στην ιστορία της κορυφαίας ηπειρωτικής διοργάνωσης.


Οι ηγέτες της madridista οντότητας πιστεύουν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βρίσκεται επικεφαλής των λευκών αποδυτηρίων, λόγω ιστορίας και του ό, τι έχει αντιπροσωπεύσει ο Ζιντάν στο ποδόσφαιρο, το οποίο κάνει τη μορφή του σεβαστή πάνω από άλλων προπονητών χωρίς το βιογραφικό του Γάλλου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.