News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Javi Coll, ο τρίτος άνθρωπος του Zizou

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο Γάλλος θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του πρώην παίκτη του μπάσκετ στο πλευρό του



Ο τρίτος άνθρωπος. Δεν είναι άλλος απ’τον Javi García Coll, πρόσωπο κλειδί στο έργο του Ζινεντίν Ζιντάν στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πατά στο χόρτο καθημερινά όπως το κάνουν οι David Bettoni ή Hamidou Msaidie, αλλά η εμπιστοσύνη του τεχνικού στο έργο του García Coll τον οδήγησε να’χει τον ρόλο του απαραίτητου απ’το πόστο του, του διευθυντή συντονισμού.

Απ’την άφιξή του στη madridista οντότητα το 2001, η σχέση μεταξύ του Γάλλου κι αυτού που ήταν μπασκετμπολίστας ήταν πολύ ιδιαίτερη, διαφορετική από οποιαδήποτε άλλου υπάλληλου του συλλόγου. Η ειλικρινής κι εγκάρδια αγκαλιά που είχαν αμέσως μετά τον τελικό του Μιλάνου κατέστησε σαφές ότι ο βαθμός συνοχής μεταξύ των δύο είναι ολικός κι απόλυτος. Και είναι ότι ο García Coll λύνει πάντα προβλήματα αντί να τα δημιουργεί.

Κατά την άφιξη στο πάγκο του Bernabeu, ο Zizou ζήτησε ο Γκαρσία Κολ να βρίσκονταν όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στο πρωτάθλημα, δίπλα στην πρώτη ομάδα. Για τον Γάλλο είναι το πρόσωπο που κάνει τα πάντα να’ναι εντάξει, να μην λείπει τίποτα. Τους τελευταίους μήνες, έχει φανεί ακόμα και κοντά στον πάγκο στα παιχνίδια του Champions League, όπως φάνηκε στον τελικό του Μιλάνου, στον οποίο ήταν ένας ακόμη στον αυτοσχέδιο κύκλο που σχηματίστηκε απ’τον Zizou για να δώσει τις τελικές οδηγίες πριν την παράταση και τα πέναλτι.

Ο Γκαρσία Κολ ήταν ένας παίκτης της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης και παρά τα επτά χρόνια του στην Εστουδιάντες και τα δύο στη Collado Villalba-Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έβγαλε ποτέ τη λευκή συνείδησή του, club στο οποίο έχει ακόμη και περιληφθεί στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ δίπλα στον Tirso Llorente. Γνωρίζει τον σύλλογο όσο λίγοι απ’την άφιξή του στο τμήμα μάρκετινγκ απ’το χέρι του Lorenzo Sanz πριν από 20 χρόνια. Στην Ιταλία είναι πολύ κοινή η ύπαρξη μιας μορφής όπως του Javi Coll. Είναι ο ρόλος του Team Manager.



Η άλλη μορφή κλειδί στο επιτελείο του Ζιντάν είναι ο Chendo. Ο αντιπρόσωπος της ομάδας ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα, όταν ο Γάλλος προσγειώθηκε στο Μπερναμπέου το 2001 και, όπως συμβαίνει με τον Γκαρσία Κολ η σχέση πηγαίνει πέρα ​​απ’τη συνήθη ενός προπονητή μ’έναν αντιπρόσωπο. Ακόμα, ο Ζιντάν τόλμησε να αστειευτεί μετά τη διαμάχη που ανέκυψε με το δίπλωμα του Bettoni. "Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο Chendi έχει δίπλωμα προπονητή".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.