News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μαραθωνοδρόμος Lucas Vázquez

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Με 13,323 χιλιόμετρα ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο ενάντια στην City

Ο Kroos, δεύτερος madridista με τη μεγαλύτερη προσπάθεια, μόλις που ξεπέρασε τα 11 χιλιόμετρα



Η απουσία της τελευταίας στιγμής του Κριστιάνο Ρονάλντο ανάγκασε τον Ζιντάν Ζινεντίν να κοιτάξει στον πάγκο για να συμπληρώσει την 11άδα. Εκεί, δίπλα του, περίμεναν την ευκαιρία τους παίκτες χρισμένοι όπως οι James, Isco και Jesé. Οποιοσδήποτε απ’αυτούς θα μπορούσε να’χε πάρει την θέση του Πορτογάλου, αλλά τα σχέδια του Γάλλου προπονητή περνούσαν απ’τον Lucas Vázquez.

Ο canterano ήταν ο εκλεκτός. H καλή στιγμή του- έχει σκοράρει ενάντια στις Eibar, Villarreal και Rayo στις τελευταίες αγωνιστικές- τον μετατρέπει σε μια εγγύηση στην επίθεση: «Ο προπονητής αποφασίζει και είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες κι ελπίζω να συνεχίζω έτσι», ομολόγησε ο πρωταγωνιστής.

Αν κι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι η ικανότητά του να ξοδεύει λίτρα και λίτρα ιδρώτα φαίνεται άπειρη. Χθες έδωσε το τελευταίο παράδειγμα. Κι αυτό γιατί ο Lucas είχε ένα θεαματικό νούμερο χιλιομέτρων. Ο εξτρέμ έτρεξε 13,323 (ο οποίος έπαιξε κολλημένος στη δεξιά πλευρά), ένα νούμερο που υπερέβη κατά πολύ αυτό των άλλων 25 παικτών (Μαδρίτη και City δεν εξάντλησαν τις αλλαγές). Ως παράδειγμα, το ότι ο δεύτερος madridista που έτρεξε περισσότερο ήταν ο Kroos. Ο Γερμανός μόλις που ξεπέρασε τα 11 χιλιόμετρα για 67 μέτρα (δύο λιγότερα απ’τον πρώην της Εσπανιόλ). De Bruyne και Fernandinho, οι δύο που ξεχώρισαν απ’τους Άγγλους, ξεπέρασαν για λίγο τα 11,5 χιλιόμετρα.

Τρεις φορές Lucas

Ο δείκτης του Lucas, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του είχε γίνει πέναλτι, είναι ο πιο σημαντικός της Μαδρίτης στο Champions League. Μέχρι τον αγώνα του Etihad, ο πρώτος ήταν στα 12,086 χιλιόμετρα απ’τον ίδιο τον Vazquez στον αγώνα ενάντια στην Ρόμα στο Bernabéu. Επίσης το «18» είναι ο πρωταγωνιστής του τρίτου δείκτη της σεζόν. Ήταν εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, όπου έτρεξε 12,071 χιλιόμετρα.


Ο Lucas, ως εκ τούτου, είναι ο μόνος λευκός παίκτης που έχει ξεπεράσει τα 12 χιλιόμετρα σε έναν αγώνα του φετινού Champions League. Το έπραξε, αν αυτό δεν ήταν αρκετό, τρεις φορές, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί εγγύηση γκολ και ιδρώτα, πολύ ιδρώτα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.