News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτοκρατορικός Pepe

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Καθάρισε τον Kun Aguero και είχε την πιο καθαρή ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο στόπερ βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα



Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματία, τον Μπενζεμά να φεύγει απ΄τον αγώνα στο ημίχρονο λόγω σωματικών ενοχλήσεων, τον Bale ασταθή, τον Lucas πολύ μακριά απ’το να κάνει την έκπληξη στην επίθεση, τον Kroos ανακριβή, τον Marcelo εκτός θέσης και τον Ramos ανασφαλή, έπρεπε να’ναι ο Pepe ο οποίος βγήκε ενισχυμένος απ’το Etihad Stadium. Ο Πορτογάλος έκαναν τα πάντα καλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε μόνο την αποτυχία της πιο καθαρής ευκαιρίας της ομάδας του.

Δεν είχε ένα καλό ξεκίνημα, καθώς πήρε κίτρινη στο 24ο λεπτό, αλλά ήταν σε θέση να ζήσει με αυτή την κίτρινη και σε καμία στιγμή δεν είδε να κινδυνεύει η παρουσία του στο γρασίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην άμυνα, ο Πέπε έβγαζε τη μπάλα σωστά, ψάχνοντας με συνέπεια τον Modric, όπως αποδεικνύουν οι εννέα φορές που έπαιξε με τον Κροάτη, και καθάρισε τόσο τον Aguero όσο και τον De Bruyne δείχνοντας πιο γρήγορος στις διασταυρώσεις, δυναμικός στις απομακρύνσεις και πολύ σωστά τοποθετημένος ανά πάσα στιγμή. Αν ο Sergio Ramos δεν ήταν στη μέρα του, ο Πέπε ελαχιστοποίησε τα πιθανά σφάλματα του συμπαίκτη του.

Μακριά απ’τους τομείς του Keylor Navas, ο Πέπε έφερε τον κίνδυνο στο τέρμα που υπερασπίζονταν ο Hart στις στημένες φάσεις σε σημείο που είχε τη καλύτερη ευκαιρία για γκολ των λευκών. Μια μπάλα που βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά απ’τον Hart την τέλειωσε πάνω στον Άγγλο τερματοφύλακα μετά από μια δυνατή εκτέλεση.

Μετά από μια περίοδο που δεν μπόρεσε να αποδώσει στο σύνηθες επίπεδο του, λόγω κάποιων σωματικών προβλημάτων, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Pepe είναι, αυτή τη στιγμή, ένας σταθερός στην άμυνα του Ζιντάν. Μάλιστα, δεν είναι κάτι παράλογο να πούμε ότι είναι ένας από τα λευκούς παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα.

Μετά την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος είπε ότι «η ομάδα έχει δείξει ότι έχει πολύ χαρακτήρα και τώρα στο σπίτι με τους οπαδούς μας, θα κερδίσουμε σίγουρα», προσθέτοντας σχετικά με την αναμέτρηση "ήταν ένα πρώτο μέρος για να δούμε τι συνέβαινε, μελετήσαμε ο ένας τον άλλο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε λάθη. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τον αγώνα και ψάξαμε το γκολ".


Τέλος, για την χαμένη ευκαιρία, ο Pepe παραπονέθηκε ότι «ο Hart βγήκε πολύ γρήγορα και με κάλυψε καλά».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.