News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino: «Πρέπει να δώσουμε το μέγιστο στο γήπεδο και στις κερκίδες»

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο πρόεδρος μίλησε για τον αγώνα ενάντια στην City



Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Corazón Classic Match, στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Manchester City, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει την πρόκριση στον τελικό του Champions League στο Μιλάνο.

«Δεν θα’ναι εύκολο, αντιμετωπίζουμε ένα σπουδαίο αντίπαλο και πρέπει να δώσουμε το μέγιστο στο γήπεδο και στις κερκίδες», δήλωσε ο madridista πρόεδρος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ajax.

Ο Florentino Perez παρουσίασε το Corazón Classic Match του 2016

Ο λευκός πρόεδρος παρουσίασε το Corazón Classic Match του 2016, όπου θ’αναμετρηθούν οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ajax στις 5 Ιουνίου. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά απ’τα 5 ευρώ και τα έσοδα θα πάνε στο Cáritas España.

Εκ μέρους των λευκών θα παίξουν οι Ραούλ -όπως ενημερώνει η MARCA-, Ζιντάν, Ιέρο, Ρομπέρτο Κάρλος, Guti και Solari, μεταξύ άλλων, ενώ τις τάξεις του Ajax θα σχηματίσουν θρύλοι του ολλανδικού συλλόγου όπως οι Seedorf, Van der Sar, Marc Overmars και Ronald de Boer.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτισε φόρο τιμής στον "στην αιώνια και θρυλική φιγούρα του Γιόχαν Κρόιφ" σύμφωνα με τα λόγια του Florentino.


Επίσης, στην τελετή μίλησε ο Edwin Van der Sar. «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ajax να’ρθει εδώ. Έπαιξα εδώ πριν από τέσσερα χρόνια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θυμάμαι ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στις κερκίδες. Το φιλανθρωπικό έργο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι φανταστικό».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.