News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Μας έχουν μείνει τρία παιχνίδια στη La Liga και δεν μπορούμε να γλιστρήσουμε"

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

«Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο αγώνας ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ»

"Πρόκειται να’ναι ένα περίπλοκο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στην αίθουσα τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης την παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (Σάββατο 17.00). Ο προπονητής των λευκών ανέλυσε το παιχνίδι του Anoeta: «Μας έχουν μείνει τρία παιχνίδια στη La Liga και δεν μπορούμε να γλιστρήσουμε. Για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές θα πρέπει να πάρουμε και τους εννέα βαθμούς και, στη συνέχεια, να ελπίζουμε. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να’ναι ένα περίπλοκο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε: να ξεκινήσουμε δυνατά. Σε 90 λεπτά θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά αν αμυνθούμε σα μονάδα κι αν είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εκεί».

"Αύριο θα δείτε την ομάδα, αλλά η σκέψη μου είναι να επικεντρωθώ στην αυριανή αναμέτρηση και στη συνέχεια να σκέφτω την Τετάρτη. Αύριο θα σκεφτούμε τον αυριανό αγώνα και το να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε, όπως πάντα. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό, γιατί είναι καλύτερο να παίζεις ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι έχοντας κερδίσει το Σαββατοκύριακο. Το αυριανό παιχνίδι είναι κλειδί για τους οπαδούς επίσης, καθώς θα μας ακολουθούν και θέλουν να δουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να νικά".

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Είχε κάτι άλλο, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είναι υπό έλεγχο. Το βασικό πράγμα είναι να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορεί να παίξει την Τετάρτη, επειδή αύριο δεν θα το κάνει. Θα δουλέψει καθημερινά όσο το δυνατόν σκληρότερα, έτσι ώστε να’ναι έτοιμος για την Τετάρτη".

"Είναι έτοιμος και αρκετά δυνατός για να παίξει κάθε παιχνίδι. Παίζει δύο φορές την εβδομάδα κάθε χρόνο, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του κι όταν δεν υπάρχει παιχνίδι ξεκουράζεται πολύ κι επανέρχεται γρήγορα. Είναι πιο δύσκολο για κάποιους παίκτες. Ήταν πιο δύσκολο για μένα να επανέρχομαι, αλλά γι 'αυτόν είναι πιο εύκολο. Οι παίκτες έχουν το δικό τους τρόπο να επανέρχονται. Είναι έτοιμος να παίξει κάθε παιχνίδι".

Μπενζεμά

«Το κλείσιμο της σεζόν θα’ναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί δεν είμαι γιατρός. Έχει έναν τραυματισμό πρώτου βαθμό κι αυτό λέει πολλά. Μπορεί να πάρει επτά μέρες, οκτώ ... Το σημαντικό πράγμα είναι ότι νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πίσω στο 100% για την Τετάρτη και είναι ζωτικής σημασίας να δούμε πώς δουλεύει και προπονείται για να παίξει στο παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πούμε ότι η σεζόν του έχει τελειώσει γιατί θέλει πραγματικά να παίξει μαζί μας».

Καμία χαλάρωση

"Δεν το σκέφτομαι αυτό και οι παίκτες μου έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι συγκεντρωμένοι και ξέρουν για τι παίζουμε. Δεν νομίζω ότι θα’χουμε προβλήματα με τη συγκέντρωση. Θα’ναι δύσκολο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για ν’ανταποκριθούμε καλά. Δεν θ’αλλάξω το σύστημα. Θα παίξουμε 4-3-3".

"Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν σκέφτομαι την Τετάρτη, μόνο το αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Στο μυαλό μου, πρέπει να’χω όλους τους παίκτες στο 100% για την Τετάρτη. Καθώς είμαι θετικός άνθρωπος, ελπίζω ότι θα συμβεί έτσι".

Η παρουσία των Μπενζεμά και Κριστιάνο ενάντια στην Σίτι

«Ανησυχώ γιατί κάθε φορά που έχεις ένα παίκτη τραυματία είναι δύσκολο, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι ν’ανακάμψουν, αλλά ν’ανακάμψουν πλήρως καθώς δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε κανέναν, και λιγότερο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ. Έχουν και οι δύο χτυπήματα και η ιδέα είναι να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει μηδενικός κίνδυνος. Δεν μπορώ να σας πω αν υπάρχει πιθανότητα για αυτούς ή όχι. Ας ελπίσουμε ότι θα’ναι στο 100% και θα παίξουν την Τετάρτη, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ και σίγουρα όχι σήμερα».

Η ιατρική ομάδα

"Συμφωνούν με την ομάδα και προσπαθούμε όλοι να κάνουμε τα πράγματα καλά, ο καθένας μας έχει ένα καθήκον. Η ανησυχία μου είναι ο αυριανός αγώνας και προφανώς ανησυχώ για τους τραυματίες παίκτες. Θέλουμε να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω γι’αυτό περισσότερο. Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο κι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για μας".

Ξεκούραση στον Bale;

«Αν ο Gareth αισθάνεται καλά αύριο, θα παίξει. Karim και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι έτοιμοι και δεν θα παίξουν. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι και θα παρατάξουμε την ομάδα που πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει καλύτερα για να κερδίσουμε αύριο».

Isco και James

«Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, τόσο εκείνοι που παίζουν όσο κι αυτοί που παίζουν λιγότερο. Έτσι θα’ναι πάντα και θα υποστηρίζω πάντα όλους τους παίκτες. Πρόκειται για δύο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα. Ίσως μπορούν και πρέπει να παίζουν περισσότερο, αλλά όλοι είναι σημαντικοί. Θα πρέπει να’ναι συγκεντρωμένοι αύριο και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να’ναι συγκεντρωμένοι και να προπονούνται καλά, και το κάνουν. Όταν παίζουν, παίζουν καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν προπονητή».

Jesé

"Είναι έτοιμος. Είχε μόνο ένα μικρό χτύπημα. Σήμερα δεν αισθάνονταν τίποτα και είναι έτοιμος όπως και οι άλλοι".

Δύο ισπανικοί τελικοί στην Ευρώπη


«Πάντα πίστευα ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο υπήρξε ένα από τα μεγάλα σημεία αναφοράς στην Ευρώπη. Μερικές φορές είχαν δυσκολίες, αλλά οι ισπανικές ομάδες παίζουν αρκετά και προφανώς μια ομάδα που παίζει καλά θα ανταμείβεται πάντα. Δεν εκπλήσσομαι επειδή είναι ένα πρωτάθλημα που αγαπώ. Ήρθα εδώ για να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης κι αν είμαι στην Ισπανία είναι για κάποιο λόγο».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.