News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής για τον Bale

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ζιντάν και Coleman αποφασίζουν σήμερα αν θα ταξιδέψει με την Ουαλία

Το πιο πιθανό είναι να παίξει στο Κάρντιφ και να μην ταξιδέψει στη συνέχεια στο Κίεβο



Ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνει αυτές τις μέρες στο Ciudad Deportiva de Valdebebas μια μάχη με τους ομοσπονδιακούς προπονητές του μισού κόσμου, που μπορεί να’ναι καθοριστική για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γάλλος προπονητής έχει ένα κύκλο επαφών με τους τεχνικούς των διεθνών, που θα κλείσει σήμερα με μια συνομιλία με τον Chris Coleman, προπονητή της Ουαλίας και του παίκτη που ανησυχεί περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης: του Gareth Bale.

Οι Δράκοι παίζουν δύο παιχνίδια εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας (Κάρντιφ) και της Ουκρανίας (Κίεβο) τα οποία στη Μαδρίτη μελετούν προσεκτικά, καθώς υπάρχουν ήδη πολλές αμφιβολίες στον σύλλογο για το αν Μπέιλ θα πρέπει να ταξιδέψει ή όχι με την εθνική του, δύο εβδομάδες πριν τα προημιτελικά του Champions League.

Αναλύοντας την φυσική κατάσταση του Μπέιλ, ο Ζιντάν κατανοεί ότι το καλύτερο για τον Ουαλός θα’ταν να πάει με την εθνική του και να πάρει ακόμα 180 λεπτά που θα του χρησιμεύσουν για να πάρει ρυθμό και να βρεθεί στο εκατό τοις εκατό. Ο Gareth δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει ολόκληρους αγώνες κι αυτά τα δύο φιλικά θα του’ρθουν πολύ καλά για να καλύψει τη διαφορά. Μια μίνι προετοιμασία με αγώνες για ν’απελευθερωθεί στο Champions League.

Απ’την άλλη, υπάρχει πολύς φόβος εν όψει της απώλειας του Μπέιλ απ’το βλέμμα τους, για δέκα ημέρες. Ο Ουαλός επέστρεψε ήδη τραυματίας απ’την εθνική του τον Οκτώβριο κι ο φόβος του ότι δεν δουλεύει με την χώρα του, όπως το κάνει στο Valdebebas, καλεί στο να μείνει στη Μαδρίτη υπό την κηδεμονία του madridista ιατρικού προσωπικού. Εάν παίξει στα δύο φιλικά, ο Bale θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, στις 29 ή 30 Μαρτίου, μόλις τρεις μέρες πριν το Clásico.

Σύνοδος Κορυφής των τριών

Η τελική απόφαση θα συμφωνηθεί σήμερα μεταξύ των τριών μερών, αν κι όπως έχει μάθει η MARCA, η γνώμη του Ζιντάν θα βαρύνει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Ο Coleman θέλει να’χει το αστέρι του και στα δύο παιχνίδια, αλλά έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί τη γνώμη της Ρεάλ Μαδρίτης κι ότι είναι πρόθυμος να απαλλάξει τον Gareth για αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο Μπέιλ, απ’τη μεριά του, έχει επίσης αμφιβολίες.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ουαλία και δεν έχει αποσυρθεί ποτέ από μια αποστολή, αλλά κατανοεί την ανησυχία της Ρεάλ Μαδρίτης και θ’ακούσει όλες τις πλευρές πριν διατυπώσει τη γνώμη του. Ο Bale γνωρίζει ότι όλη η σεζόν παίζεται στο Champions League και θέλει να είναι σε άριστη κατάσταση για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν μεταξύ 5 και 13 Απριλίου.

Εν τη απουσία της τελικής συζήτησης, δύο είναι οι λύσεις που έχει κατά νου τόσο ο Ζιντάν όσο κι ο ίδιος ο παίκτης. Η πρώτη, να παραμείνει στη Μαδρίτη και να ταξιδέψει στην Ουαλία για να’ναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας. Και η δεύτερη, να παίξει μόνο στο πρώτο παιχνίδι και να μην ταξιδέψει στην Ουκρανία.


Ο Bale, επιπλέον, είναι έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά -η σύζυγός του είναι πολύ κοντά στη γέννα- και δεν βλέπει με κακό μάτι ν’απαλλαγεί από ένα μακρύ ταξίδι που θα τον αποτρέψει απ’το να είναι παρόντας στη γέννηση του γιου του, αν αυτή επισπευσθεί. Η αποστολή κι ως εκ τούτου, η τελική ετυμηγορία, την Παρασκευή.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.