News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema θα πρέπει να περιμένει

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Deschamps δεν τον περιλαμβάνει σήμερα στην λίστα για τα επόμενα δύο φιλικά

Η ιδέα είναι να είναι στο Euro του 2016



Ο Karim Benzema θα πρέπει να περιμένει για να επιστρέψει στη Γαλλία. Μέχρι την τελική λίστα για το Euro. Ο Deschamps δίνει σήμερα στην δημοσιότητα την αποστολή για τα δύο τελευταία φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το τουρνουά, ενάντια σε Ολλανδία και Ρωσία κι ο Karim Benzema δεν θα’ναι σ’αυτήν. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας για να αποφευχθούν οι εικασίες και να πάρει την ευθύνη απ’τον προπονητή εν όψει τη συνέντευξης Τύπου σήμερα.

Ωστόσο, η πρόθεση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και του προπονητή της παραμένει η ίδια: να πάρει τους καλύτερους, παρά τις πιέσεις που υπήρξαν αυτές τις τελευταίες μέρες απ’την κυβέρνηση, συγκεκριμένα απ’τον πρωθυπουργό Manuel Valls και τον υπουργό Αθλητισμού και Νεολαίας, οι οποίοι τέθηκαν κατά της κλήσης του madridista.

Η Ομοσπονδία, πριν απ’την κλήση του Μπενζεμά, θέλει να’χει ένα τετ α τετ με τον παίκτη και με τον ίδιο τον Valbuena. Η Δικαιοσύνη έχει ήδη άρει τ’ασφαλιστικά μέτρα που εμπόδιζαν τον Karim να συνυπάρξει με τον συμπαίκτη του, αλλά χαράζει το δικό της δρόμο στη διαδικασία για να δείξει την πλήρη αυτονομία της: "Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην υπόθεση. Διατηρούμε την ίδια γραμμή. Ο πρωθυπουργός μπορεί να δηλώσει αυτό που πιστεύει βολικό, αλλά η FFF χειρίζεται το θέμα πολύ σοβαρά και θα πάρουμε μια απόφαση μετά απ’αυτά τα δύο φιλικά", δήλωσε ο Noël Le Graët, πρόεδρος της FFF.


«Θέλω να μιλήσω και με τους δύο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα πριν απ’τη λήψη μιας απόφασης. Με τον Karim δεν είναι επείγον επειδή είναι τραυματίας και δεν ξέρω αν ο Didier θα καλέσει τον Valbuena», πρόσθεσε ο Le Graët.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.