News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σειρά των Nacho και Varane

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αυτή την σεζόν έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια μαζί, στα οποία έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ

Οι απουσίες των Πέπε και Ράμος θα τους κάνουν βασικούς εναντίον της Σεβίλλης



Nacho και Varane θα’ναι την Κυριακή το κεντρικό δίδυμο αμυντικών της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τις τιμωρίες των Ramos και Pepe, ο Ζιντάν θα πρέπει να βασιστεί στους νεαρούς παίκτες που δεν έχουν ακόμη παίξει μαζί στο κέντρο της άμυνας απ’την άφιξη του Γάλλου προπονητή στον λευκό πάγκο.

Οι στόπερς έχουν συνυπάρξει στο κέντρο της άμυνας τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν. Τρεις στο πρωτάθλημα, και τις τρεις στο Μπερναμπέου ενάντια σε Μάλαγα, Λεβάντε και Λας Πάλμας. Και μία στο Champions League, ενάντια στη Malmö στη Σουηδία. Στις τέσσερις αναμετρήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει τρεις νίκες και μια ισοπαλία εναντίον της Μάλαγα. Και η ομάδα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σ’αυτά τα παιχνίδια, ενάντια στην Λας Πάλμας στην 10η αγωνιστική.

Τα τέσσερα παιχνίδια του δίδυμου Varane-Nacho

Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 Μάλαγα

Ρεάλ Μαδρίτης 3-0 Λεβάντε

Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 Las Palmas

Malmö 0-2 Ρεάλ Μαδρίτης

Αντ 'αυτού, παρά το ότι η απόδοση των στόπερς όταν παίζουν μαζί είναι σχεδόν άψογη, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το παιχνίδι τους την περασμένη σεζόν εναντίον της Ατλέτικο. Οι λευκοί έχασαν με 4-0 στο Vicente Calderon το οποίο ήταν σίγουρα ένα απ’τα πιο ντροπιαστικά ντέρμπι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνη την σεζόν, Nacho και Varane εμφανίστηκαν και πάλι ως δίδυμο μία αγωνιστική μετά εναντίον της Deportivo και η ομάδα του Αντσελότι πέτυχε εν μέρει να καθαρίσει την εικόνα της με μια νίκη με 2-0 στο Μπερναμπέου.

Ωστόσο, οι αμυντικοί έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο περισσότερες φορές. Ο Nacho είναι ένας απ’τους πιο ευέλικτους παίκτες στην ομάδα και δεν παίζει μόνο ως στόπερ. Ο Μαδριλένος έχει παίξει ως μπακ και στις δύο πλευρές. Μπήκε στο 86ο λεπτό εναντίον της Γρανάδα και στο 68ο εναντίον της Athletic, και στους δύο αγώνες παίζοντας ως δεξιός μπακ (ενώ ο Varane ήταν στόπερ). Επίσης, ενάντια στην Levante έπαιξε βασικός ως αριστερός μπακ. Και στο Champions League εναντίον της PSG, ο Nacho αντικατάστησε τον Marcelo στο 33ο λεπτό και συνόδευσε τον Varane στο γήπεδο απ’την αριστερή πλευρά.


Την Κυριακή εναντίον της Σεβίλλης, οι Varane και Nacho θα’ναι οι στόπερς του λευκού συνόλου και θα’χουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την εικόνα της άμυνας της ομάδας του Ζιντάν. Απ’την άφιξη του Γάλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχτεί 10 γκολ και η αδυναμία της άμυνας ήταν χωρίς αμφιβολία μια απ’τις πιο αμφισβητούμενες πτυχές της ομάδας του Ζιντάν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.