News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mayoral, πεινασμένος για δόξα

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η Μαδρίτη, ικανοποιημένη με την εξέλιξη του κοσμήματος του Valdebebas

Εκτελεί σχολαστικά το εγχειρίδιο του υποδειγματικού canterano

18 τα γκολ του Mayoral τη φετινή σεζόν μεταξύ Castilla και Juvenil Α



"Αυτό το αγόρι είναι πεινασμένο, και δεν θέλει απλά ένα μεζέ. Θέλει να βυθίσει τα δόντια του σε οτιδήποτε". Στα ανώτερα κλιμάκια του Bernabéu είναι γεμάτοι από επαίνους για τον Borja Mayoral. Πιστεύουν ότι εκπληρώνει το μοντέλο του canterano: σπάει το καλούπι, αναρριχείται γρήγορα στην ιεραρχία. Έχει πάρει μία γεύση απ’το σχεδόν αδύνατο όνειρο: να εδραιώσει τον εαυτό του στην επίθεση της πρώτης ομάδας. Μια οφθαλμαπάτη. Αλλά είναι πεινασμένος για δόξα. Πολύ πεινασμένος.

Η μέρα μετά το «σχεδόν-γκολ» στο παρθενικό του ξεκίνημα για την πρώτη ομάδα, ήταν «σχεδόν» κανονική. Έλαβε τη ζεστασιά των συμπαικτών του, οι οποίοι τον βλέπουν τώρα λίγο πολύ ως ένα πλήρες μέλος της ομάδας. Ο parleño είναι ένας τακτικός στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Και, όπως τους Marcos Llorente και Martin Odegaard, ο Ζιντάν τον συμπεριλαμβάνει μεταξύ των μελών του ρόστερ του.


Οι συνθήκες, επιπλέον, συμμαχούν με τον ψηλόλιγνο επιθετικό, ο οποίος έχει θεωρηθεί από καιρό το μεγάλο στολίδι της madridista ακαδημίας. Οι τραυματισμοί των Gareth Bale και Καρίμ Μπενζεμά έχουν αφήσει μια τρύπα στην επίθεση των Merengues, κι ο Borja έχει επιτεθεί στον ελεύθερο χώρο με μια άγρια ​​όρεξη. Στο Ciutat de Valencia κέρδισε τον Jesé, σχηματίζοντας δίδυμο στην επίθεση με τον Κριστιάνο, μια φόρμουλα που θα μπορούσε να επαναληφθεί αύριο εναντίον της Θέλτα. Θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εμφάνισή του ως βασικός με την πρώτη ομάδα, ένα εφικτό όνειρο για το νεαρό μαυραγορίτη του ποδοσφαίρου.

Επειδή ο Borja έπαιξε την Τετάρτη με την πρώτη ομάδα, αλλά μια εβδομάδα πριν ήταν στο Di Stefano με την Juvenil A σκοράροντας ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι στο Youth League. Ωστόσο, η ομάδα του είναι -και θα παραμείνει- η Castilla. Με το σύνολο του Luis Miguel Ramis έχει έντεκα γκολ αυτή τη σεζόν, στα οποία θα πρέπει να προστεθούν τα επτά που έχει σκοράρει στο Youth League.

Αλλά δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης που ζητά περισσότερα απ’τον Mayoral. Παρά το ότι εξακολουθεί να’ναι επιλέξιμος για την Κ 19, -τα κλείνει στις 5 Απριλίου- έχει ήδη παίξει για την εθνική Ισπανίας Κ 21. Οι ευκαιρίες έρχονται πολλές και γρήγορα. Και είναι ακόμα πεινασμένος για περισσότερα.

Οι πέντε ομάδες του Borja

Καστίγια

Κλειδί στο σύστημα του Luis Miguel Ramis

Είναι ο βασικός επιθετικός της Castilla, με την οποία επιδιώκει την άνοδο στη Segunda Division A. Τα γκολ του είναι η βάση του πρότζεκτ.

Χουβενίλ Α

Ο Solari τον καλεί στο ευρωπαϊκό όραμα

Τα γκολ του είναι επίσης κλειδί για την ομαλή λειτουργία της Juvenil για την καλή πορεία στο Youth League. Ο επόμενος αντίπαλός του είναι η Μπενφίκα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Τρία παιχνίδια ... κι «μισό» γκολ

Έπαιξε τρία λεπτά ενάντια στην Λας Πάλμας (10/31/2015), 45 στο ντέρμπι και σχεδόν όλον τον αγώνα ενάντια στην Λεβάντε. Και μισό γκολ.

Εθνική Ισπανίας Κ 19

Πρώτος σκόρερ της Ευρώπης στην κατηγορία

Τον Ιούλιο του 2015, ο Borja κατέκτησε με την εθνική Κ 19 το Ευρωπαϊκό. Σκόραρε στον τελικό και τερμάτισε ως πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Εθνική Ισπανίας Κ 21

Ντεμπούτο με γκολ εναντίον της Γεωργίας και σταθερή θέση

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους έκανε το ντεμπούτο του (με γκολ) στην Κ 21, στη νίκη της Ισπανίας κατά της Γεωργίας με 2-5. Είναι ήδη ένας σταθερός για τον Celades.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.