News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Αν η Μαδρίτη πουλήσει τον James, δεν θα πάρει ούτε τα μισά από όσα τον αγόρασε"

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Απ’την Κολομβία βλέπουν με ανησυχία το παρόν επίπεδο του λευκού «10»



Εάν η στιγμή του παιχνιδιού που περνάει ο James ανησυχεί την Ρεάλ Μαδρίτης, η ανησυχία αυξάνεται στην Κολομβία ενόψει των επερχόμενων αγώνων για τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα οποία οι cafeteros πρέπει να κερδίσουν τη Βολιβία και τον Ισημερινό για να ανακατευθύνουν τον δρόμο τους προς την πρόκριση.

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Jorge Hernán Peláez του WinSports αναλύει στο MARCA.com πώς προβάλλεται στη χώρα του το τι συμβαίνει με τον James. "Το βλέπουμε με ανησυχία, διότι είναι η αναφορά μας. Είδαμε ότι δεν έχει ολοκληρώσει όλους τους αγώνες με τον Ζιντάν, με το οποίο δεν θα’χει τη φυσική κατάσταση για να αντέξει για 90 λεπτά". Ο Peláez κατανοεί τις κριτικές για τον λευκό επιτελικό μέσο: "Όλα όσα λέγονται για το κακό παιχνίδι του είναι δικαιολογημένα, διότι έχουμε δει καλύτερα επίπεδά του στην εθνική, κατά το πρώτο έτος με τον Αντσελότι ή στις προηγούμενες ομάδες του. Παρότι γνωρίζουμε ότι στη Μαδρίτη όλα περιστρέφονται γύρω απ’τους Κριστιάνο και Bale, πιστεύουμε ότι ο James μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα επειδή έχει επίπεδο για να παίξει πολύ πιο πάνω από ότι το κάνει τώρα".



Αυτός ο Κολομβιανός δημοσιογράφος προσφέρει τη δική του οπτική σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει με το «10» της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακάμπτοντας τις ευθύνες του και δείχνοντας προς άλλες κατευθύνσεις: "Νομίζω ότι το πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι συλλογικό, είναι μια ομάδα που δεν προσφέρει παραλλαγές, οι παίκτες της είναι άκαμπτοι, δεν υπάρχει κίνηση στις ζώνες κι αυτό δεν βλάπτει μόνο τον James, αλλά δεν ευνοεί κι άλλους παίκτες".


Η πιθανή αποχώρηση του στην επόμενη μεταγραφική αγορά είναι επίσης ένα θέμα που έχει πολλή συζήτηση στην Κολομβία τις τελευταίες ώρες. Ο παρουσιαστής του WinSports είναι απόλυτος σ’αυτό: "Η πώλησή του είναι μια επιλογή που θα καταλήξει να δίνεται γιατί ο εκπρόσωπός του έχει προωθήσει σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τον θέλουν στην Πρέμιερσιπ και στην Ιταλία. Αν εξαρτάται απ’τον Mendes, σίγουρα θα προσπαθήσει να τον πάρει απ’τη Μαδρίτη, διότι θα δημιουργήσει μια νέα συναλλαγή. Αλλά αυτό θα ήταν ένα πλήγμα για τα λευκά οικονομικά, επειδή κατέβαλαν 80 εκατομμύρια και δεν νομίζω ότι μπορούν να τον πουλήσουν ακόμη και στη μισή απ’αυτήν την τιμή".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.